Лайм

Як виглядають наймодніші брюки цієї зими та з чим їх скомбінувати

Навіть у холодну пору року можна виглядати стильно

Довга зима з мінливою погодою - чудовий час, щоб кілька разів оновити або утеплити свій гардероб. І якщо ви вже урізноманітнили його теплим пальтом або пуховиком, пригляньте також декілька варіантів модних штанів. theLime зробив для вас добірку з найактуальнішими моделями сезону.

У гардеробі кожної модниці мають бути класичні чорні брюки. Це може бути як модель прямого крою, так і штани, злегка звужені до низу та зі стрілками. Надягайте їх зі светром, який можна заправити в брюки або залишити навипуск, та черевиками на грубій підошві. Для створення ділового образу зверху можна накинути піджак. Доповніть лук місткою сумкою та верхнім одягом.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Магазин жіночого одягу (@vik_toria_style)

Ще один безпрограшний варіант - штани-палаццо із завищеною талією. Їх можна носити як із ошатними блузами, так і з сорочками, жилетами та светрами – для створення повсякденних луків. Доповніть образ відповідним взуттям, невеликим клатчем та теплим пальтом.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення SRSTUDIO (@sr_studio1)

Також залишаються актуальними в 2022 році "татові штани" - мішкуваті штани, які мають високу талію, а також довгі штанини, що недбало збираються в складки на взутті. Під таку модель надягайте кроп-топ і черевики-"мартінси". А доповнить лук об'ємний пуховик та маленька сумка.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення ПуховикиШубкиПлатьяКуртки (@mk.market.ua)

Популярністю серед модниць також користуються брюки кльош із невеликими розрізами на штанинах. Носити їх можна з білими блузами, светрами, кардиганами, а також масивними піджаками. Доповніть лук грубими черевиками або ботильйонами на підборах, а також стьобаним пальтом.

Переглянути цей допис до Instagram

Жіночий одяг (@saharova.shop)

Ще один стильний варіант – штани з екошкіри. На зиму вибирайте моделі з утеплювачем у вигляді флісу або еко-хутра. Одягайте однотонний лонгслів або водолазку, такі штани та утеплені кросівки, а доповнить лук короткий пуховик контрастного кольору та аксесуари в тон.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення ОДЯГА за ЦІНАМИ ПОСТАЧАЛЬНИКІВ (@krasa_look_up)

Також на піку популярності моделі облягаючих штанів - тобто лосини і легінси. Для повсякденних луків пригляньте варіант із високою посадкою і шнурівкою спереду. Доповніть образ светром із високим горлом або шифоновою блузою з об'ємними рукавами, а також високими чоботями на стійкому підборі, масивною біжутерією та лаконічною сумкою в тон до штанів.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Одяг,взуття,аксесуари (@nadin.lux777)

Не секрет, що трикотажні штани все ще залишаються актуальними цього сезону. Тому для стильного неформального образу підберіть розкльошені моделі, які можна носити як із водолазками, так і з сорочками та в'язаними жилетами. Доповніть лук зручним взуттям, шубою тедді та невеликим клатчем.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Одяг,взуття,аксесуари (@nadin.lux777)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору