Лайм

7 колись модних речей, які не повторять успіху у 2022 році

Перегляньте свій гардероб на дозвіллі

Дівчата, які уважно стежать за модою, знають, які речі варто додати у свій гардероб наступного сезону, а яких, швидше за все, потрібно буде позбутися, навіть якщо вони ще декілька місяців тому були на піку популярності. theLime зробив для вас добірку з моделями, які в 2022 остаточно вийдуть з трендів.

Джинси з декором

Чимало модниць вже в курсі, що у весняно-літньому сезоні краще віддати перевагу джинсам прямого та розкльошеного крою, у той час як вузькі моделі (наприклад, джинси скінні та легінси) остаточно втратили свою популярність. Прибрати на верхню полицю шафи також варто моделі з різними латками в стилі печворк, накладними кишенями, камінням та стразами, малюнками та аплікаціями, а також із сильними потертостями та з імітацією порваних речей. Перевагу віддаємо класичним джинсам синього чи блакитного кольору з мінімумом кишень та декору.

Фото: instagram.com

Сукня міні зі спідницею-дзвіночком та завищеною талією

Незважаючи на те, що багато модниць полюбляють такий фасон міні-сукні, від нього краще відмовитися наступного сезону. Така річ зорово вкорочує зріст, а також додає об'ємів у талії – складається враження, що дівчина при надії чи хоче приховати недосконалі форми. А спідниця-дзвіночок взагалі вийшла з моди ще кілька сезонів тому. Краще віддати перевагу сукням та спідницям довжини міді, вибираючи саме ту модель, яка підкреслить ваші переваги.

Фото: instagram.com

Велосипедки

Велосипедки - тренд, який знайомий багатьом модницям. Ці короткі обтягуючі шорти буквально розірвали світові подіуми і стали невід'ємним атрибутом луків багатьох жінок весною і влітку. І якщо у 1990-х роках вони були лише спортивним одягом, то в 2020-го їх сміливо одягали і на ділову зустріч, і в спортзал, і на побачення. Однак у весняно-літньому сезоні 2022 року цей тренд дедалі більше виходить із моди. Замінити їх можна шортами-бермудами або широкими штанами із невагомих тканин.

Фото: pinterest.com

Топи та вкорочені кардигани

Виходять з моди й інші тренди, що прийшли з 1990-х, - різні топи на ґудзиках і без, бра та вкорочені кардигани. І це не дивно, тому що такі речі могли собі дозволити лише модниці з ідеальною фігурою та осиною талією. У новому сезоні радимо замінити топи однотонними майками та футболками, а укорочені кардигани – вільними моделями з великими ґудзиками.

Фото: pinterest.com

Речі з шаховим принтом

Також відходять на задній план речі із принтами у вигляді шахової клітинки. Такий принт не слід поєднувати з іншими в одному образі, щоб не виглядати безглуздо. Більше того, він візуально збільшує силует та додає зайвих кілограмів, а також привертає надто багато уваги оточуючих. Якщо хочете виглядати стильно, вибирайте принти, які завжди актуальні – це гусяча лапка і клітинка.

Фото: pinterest.com

Приталена однотонна блуза

Однотонна, облягаюча, приталена блузка, найчастіше білого або молочного кольору, є в гардеробі практично кожної модниці. Така річ завжди вважалася безпрограшним варіантом для ділової зустрічі чи урочистого заходу. Однак у 2022 році такий варіант, а також ошатну блузу з мереживом, рюшами та іншим декором найкраще сховати подалі у шафу. Придивіться варіанти вільних блузок бежевого, ніжно-блакитного або рожевого відтінку, а на літо – яскравіших кольорів. Також віддавайте перевагу речам нестандартного крою, з асиметрією або об'ємними рукавами.

Фото: pinterest.com

Костюми у піжамному стилі

У 2020 році з початком пандемії коронавірусу стали популярними різні варіанти зручних костюмів: спортивні, трикотажні, а також атласні вбрання у піжамному стилі. У новому сезоні з такими речами слід бути обережним: якщо це морське узбережжя - сміливо надягайте піжамний костюм, а для зустрічей у галасливому мегаполісі краще підібрати щось елегантніше або в стилі casual.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору