Лайм

Як виглядають наймодніші жіночі брюки цієї весни: фасони та кольори сезону

Вибирайте найрізноманітніші моделі для повсякденних образів

Поки деякі модниці утеплюються вовняними светрами та термобілизною, інші вже розпочали підготовку до весняного сезону. І якщо ви вже приглянули моделі курточок на наступний сезон, радимо також звернути увагу на фасони трендових брюк. theLime вирішив зробити для вас добірку з наймоднішими варіантами.

Для створення стильного повсякденного луку придивіться штани з високою талією та розрізами спереду. Ви можете вибрати як класичний чорний колір, так і білий, бежевий або коричневий, які урізноманітнять весняні образи. Доповніть їх блузою контрастного кольору, ботильйонами або туфлями та невеликою сумкою.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Жіночий одяг (@ua_women_shop)

Тим модницям, які можуть похвалитися тонкою талією та довгими ногами, рекомендуємо звернути увагу на завужені до низу штани зі стрілками та високим поясом. Доповнять образ у прохолодні дні водолазка, ботильйони та шкіряна куртка, а у тепліші – легка блуза, відкриті босоніжки та клатч.

Переглянути цей допис до Instagram

Жіночий одяг з Європи (@vistaricca)

Штани з еко-шкіри вже декілька сезонів продовжують залишатися в модних трендах - не виняток і весна-2022. Для повсякденних луків підберіть злегка розкльошені брюки коричневого відтінку. З ними одягайте однотонну футболку або лонгслів, а також піджак. Носити їх можна як із кросівками, так і з туфлями на високих підборах.

Переглянути цей допис до Instagram

Жіночийчоловічий одяг (@steep_shoping)

Стильний образ для виходу в світ допоможуть створити брюки з еко-шкіри з корсетом та невеликими розрізами спереду. Носити їх можна як зі звичайною однотонною футболкою, так і з ошатною блузою з об'ємними рукавами. Доповніть лук туфлями на високих підборах та невеликим клатчем.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, розповсюджень UStar Жіночий одяг Kharkiv (@ustar.brand.kharkiv)

Ще один варіант в еко-шкірі - штани прямого крою з поясом на резинці. Така модель підійде як для походу в офіс, так і для розслабленого образу вихідного дня. Підберіть варіант бежевого або молочного відтінку, а доповнять лук довгий светр та зручні лофери на шнурках.

Переглянути цей допис до Instagram

Жіночий одяг Чоловічий одяг (@svitlanaa_shop)

Ще один тренд сезону - брюки-палаццо з еко-шкіри. Підберіть модель у яскравому кольорі, наприклад зеленому. Одягайте в'язаний жилет молочного відтінку, такі штани та бежеві туфлі-човники. Доповніть образ капелюхом із широкими полями та клатчем у тон до штанів.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень DORA DRESSОДЯГВЗУТТЯ (@doradress__shop)

Якщо ви зібралися за місто, пригляньте модель трикотажних штанів у рубчик. Носити їх можна як із водолазками, так і з короткими кроп-топами. Доповніть лук зручними кросівками, маленькою сумкою через плече та тренчем.

Переглянути цей допис до Instagram

Жіночий одяг Україна (@vtrende.store)

Ще один варіант на теплу весну – брюки-палаццо. Для створення стильного образу підберіть модель яскраво-зеленого, рожевого або синього кольору. А доповнять лук кардиган молочного відтінку, масивні прикраси та зручне взуття.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення (@malina.vogue)

Для створення стильного ділового образу надягайте широкі штани яскраво-малинового кольору, білу футболку та чорну сорочку або піджак зверху. Лінію талії підкресліть шкіряним ременем, а доповнять лук ботильйони на високих підборах та лаконічні прикраси.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення ЖІНОЧИЙ ОДЯГ СПб (@tiamo_women)

Також на теплу весну пригляньте брючний костюм. Це можуть бути штани-кюлоти та подовжений двобортний піджак карамельного відтінку. Ви можете носити їх як разом, так і доповнюючи іншими речами контрастного кольору. Для образу в стилі total look надягайте білий лонгслів, костюм та замшеві туфлі-човники в тон. А доповнити його можна класичною сумкою невеликого розміру.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Жіночий одягВеликі розміри (@4u_nsk)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно