Лайм

Яке осіннє взуття носити під пальто восени 2022 року: 8 модних ідей

Поекспериментуйте з різними образами

Осінь – чудовий час для того, щоб переглянути свій базовий гардероб та доповнити його стильними речами та аксесуарами. І якщо ви вже знаєте, як красиво носити шарф, радимо доповнити образи модним взуттям. theLime зробив для вас добірку з варіантами взуття під пальто.

Туфлі

Якщо за вікном досить тепла погода, можна одягнути туфлі-човники на високих підборах, широкі джинси з необробленим краєм, улюблену блузу та зверху накинути пальто прямого крою з англійською коміром. Лінію талії підкреслить акуратний ремінь, а доповнить образ маленька сумка.

Фото: instagram.com/porto.fur

Кеди та кросівки

Щоб скласти розслаблений образ, доповніть пальто зручними кедами чи кросівками на масивній підошві. Одягайте однотонну водолазку, чорні джинси та біле взуття. Урізноманітнить лук пальто насиченого бордового відтінку.

Фото: instagram.com/stylish_shop_ua

Лофери

Ось уже кілька сезонів поспіль актуальною моделлю взуття залишаються лофери тобто туфлі без шнурків, миски яких прикрашені піднятим півколовим швом. Існує кілька різновидів лоферів: пенні-лофери, лофери з пряжкою, з бахромою, бельгійські лофери, венеціанські лофери, сліпери і т.д. Одягайте класичні штани чорного кольору, білу сорочку та лофери з пряжкою, а зверху накиньте довге пальто з оригінальним принтом.

Фото: instagram.com/boline.ua

Ботильйони

Для створення жіночного образу вибирайте ботильйони. Ботильйони жіноче взуття, що являє собою щось середнє між напівчобітками і туфлями з високим, стійким каблуком і трохи звуженим носком. Такий варіант гармонійно виглядатиме зі спідницями і сукнями, а також пальто.

Фото: instagram.com/holiday_happy_shoes

Ботильйони-шкарпетки

Для урочистих заходів або походу в театр пригляньте ботильйони-шкарпетки. Одягайте маленьку чорну сукню та пальто контрастного кольору з об'ємними рукавами, а образ доповніть взуттям на шпильці та невеликою сумкою.

Фото: instagram.com/lux_brand_shop777

Челсі

Для дощової та прохолодної погоди вибирайте зручні та практичні черевики челсі. Носити їх можна як із джинсами та светрами, так і з класичними костюмами. Зверху накиньте пальто у трендову "гусячу лапку".

Фото: instagram.com/my_loveboutique_

Черевики на масивній підошві та зі шнурівкою

А тим модницям, які полюбляють більш екстравагантний стиль, радимо доповнити пальта грубими черевиками. Одягайте легінси або вузькі джинси та улюблений светр, а також укорочене пальто. Доповнити образ можна сумкою-шоппером чи рюкзаком.

Фото: instagram.com/milanovamoda

Високі чоботи

Постійний атрибут кожної дівчини восени – це високі демісезонні чоботи. Вони можуть бути як на підборах, так і на плоскій підошві. Таку модель найкраще поєднувати з короткими спідницями і блузками, сукнями з легких тканин, а зверху надягати довге пальто або тренч.

Фото: instagram

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору