Лайм

Які кольори в моді цієї осені: топ-5 яскравих трендів, на які неможливо не звернути увагу

Поекспериментуйте з різними образами

Після спекотного літа непомітно прийшла прохолодна осінь, тому багато хто зараз задається популярним питанням якими речами розбавити базовий гардероб. І хоча для деяких модниць осінь, як і раніше, асоціюється з сірими, коричневими та чорними відтінками, інші не перестають експериментувати. theLime вирішив докладніше розповісти про топ-5 яскравих трендів в осінній моді.

Соковитий жовтий

У багатьох осінь асоціюється саме з кольором опалого листя та його відтінками. Для більш теплих днів можна вибрати елегантну сукню з костюмної тканини з фігурним вирізом і розрізом збоку. Одягайте її з піджаком контрастного кольору, туфлями-човниками і невеликою сумкою.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Vasylyna (@vasylynkasv_shop)

Для прохолодніших осінніх днів підберіть лук, в якій річ жовтого кольору буде акцентною. Для повсякденних справ підійдуть сині джинси з високою посадкою та укорочений светр жовтого відтінку. Доповніть образ лоферами, піджаком або теплим пальто, а також маленькою сумочкою-клатчем.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, розповсюджень ОДЯГУЗУТЯСУМКИ

Яскраво-рожевий

Ще один варіант, щоб розбавити стандартні осінні образи – насичений рожевий. Цей колір у багатьох асоціюється з лялькою Барбі та блондинками, але цього сезону дизайнери пропонують не дотримуватися стереотипів і створювати з рожевими речами навіть ділові образи. Для офісних буднів підійде брючний костюм із двобортним піджаком та брюками-палаццо. Доповніть лук білою блузкою або лонгслівом та взуттям на високих підборах. Також можна зробити акцент на талії за допомогою тонкого ременя.

Переглянути цей допис до Instagram

Пальто, тренч, костюм (@vivalon.coat)

Для більш розслаблених луків пригляньте трикотажний костюм у дрібний рубчик. Його можна поєднувати зі зручними лоферами та курткою-косухою, а доповнити образ невеликим клатчем.

Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення Тячів Костюми сукні взуття (@axioma.ua)

Палений апельсин

Також для стильних осінніх образів підійдуть речі помаранчевого відтінку або, як його називають, палений апельсин. Якщо ви збираєтеся провести вихідний із друзями, пригляньте спортивний костюм із вельвету. У прохолодні дні можна доповнити лук дутою курткою та утепленими кросівками.

Переглянути цей допис до Instagram

Жіночий одяг та аксесуари (@fashion__store_official)

А для створення стильного образу вам знадобляться джинси палаццо молочного відтінку, біла сорочка та яскраво-жовтогарячий светр. Доповніть лук сумкою із квітковим принтом, а також лоферами у тон до светра.

Переглянути цей допис до Instagram

Брендовий одяг новий сток (@nina.room_shop)

Насичений синій

Яскравий відтінок синього також у списку найтрендовіших кольорів сезону осінь-зима 2022/2023. Доповнити гардероб можна стьобаною курткою-сорочкою з об'ємними кишенями. Одягайте її із джинсами або брюками, а також теплими водолазками та светрами.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення КурткиПальтоВерхній одяг (@moda_la_fleur)

А для жіночніших образів радимо приглянути трикотажну сукню міді з високими розрізами з боків. Доповніть лук високими чоботями-козаками контрастного кольору та шкіряною курткою, а також клатчем, і вирушайте на романтичне побачення.

Переглянути цей допис до Instagram

СOLMAR - твій базовий гардероб (@solmar_official)

Салатовий

Незважаючи на те, що за вікном осінь, а не весна, не бійтеся експериментувати з відтінками салатового або, як його ще називають, лаймового кольору. Для створення повсякденного образу надягайте біле худі та сині джинси, а зверху накиньте подовжену стьобану жилетку з поясом на талії. Доповніть лук зручним взуттям та рюкзаком.

Переглянути цей допис до Instagram

Жіночий одяг та аксесуари (@fashion__store_official)

Ще один варіант підберіть на осінь розкльошені джинси насиченого салатового кольору. Їх можна носити можна як з білими сорочками, так і з светрами контрастного кольору. Доповніть образ кросівками та короткою курткою.

Переглянути цей допис до Instagram

Жіночий одяг snakeshopssh (@snake_shop_ssh)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей