Лайм

З чим носити широкі джинси: 8 наймодніших поєднань цієї осені

Надихніться трендовими ідеями

Джинси – одна з найулюбленіших речей в гардеробі більшості жінок. І цьому є цілком логічне пояснення: вони зручні, легко комбінуються з багатьма іншими складовими гардеробу і головне – джинси дозволяють почуватися комфортно і не жертвувати при цьому стилем. Нещодавно theLime розповів, яке осіннє взуття носити під пальто, а тепер поділиться, з чим поєднувати широкі джинси – тренд цієї осені.

Джинси такого фасону добре поєднуються з oversize світшотом та спортивним взуттям. Завершити образ можна класичною косухою, яка вже не один сезон залишається на піку популярності.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Наступний варіант: поєднати джинсовий низ із джинсовим верхом. Така комбінація буде виглядати одночасно і просто, і ефектно.

Фото: Pinterest

Широкі джинси – річ універсальна. Тому якщо хочеться змінити спортивний стиль на щось більш жіночне та романтичне, діставайте з шафи блузу з яскравим принтом. Додайте кілька аксесуарів та зробіть легку зачіску – образ для побачення чи зустрічі з друзями готовий.

Фото: Pinterest

Класика – варіант, який ніколи не підведе і дозволить почуватися впевнено. Поєднайте широкі джинси з білою сорочкою, додайте взуття на низькому ходу чи на підборах, сумку, аксесуари, розпустіть волосся, підкресліть талію ременем – готово! В такому вигляді сміливо можна відправлятись як в офіс, так і на неофіційну зустріч.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Наступний варіант теж можна назвати безпрограшним: візьміть широкі джинси, чорну водолазку, черевики на підборах, чорний ремінь, а завершити вбрання можна довгим пальтом.

Фото: Pinterest

Широкі джинси також можна обіграти наступним чином: кардиган, тренч, підбори і, власне, самі джинси. Залишилося лише розпустити волосся.

Фото: Pinterest

Скомбінуйте джинси з білою футболкою, піджаком та светром (його можна накинути зверху – як показано на фото). Додайте спортивне взуття, головний убір, сумочку та сонцезахисні окуляри (за бажанням).

Фото: Pinterest

Широкі джинси добре виглядатимуть у поєднанні з сорочкою в клітинку. До основних речей залишиться додати лише підходяще взуття та базову білу майку.

Фото: Pinterest

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору