Лайм

Завжди залишаються в моді. 10 класичних речей, які є в гардеробі француженок

Вони віддають перевагу зручному і практичному вбранню

Француженки вважаються одними з найелегантніших і найстильніших модниць у всьому світі. І якщо ви ще у пошуках класичних речей для базового гардеробу, радимо звернути увагу на те, як одягаються представниці прекрасної статі у Франції. theLime зробив для вас добірку з моделями одягу та аксесуарами, які будуть модними завжди.

Простота, витонченість, універсальність та сексуальність – основні складові їхнього повсякденного стилю. В одязі вони віддають перевагу дорогим тканинам, простому крою, чорно-білій гамі та пастельним відтінкам, брендовим аксесуарам, а також не женуться за кількістю, вибираючи якість.

Чорний піджак

Чорний піджак або, як його ще називають блейзер, – незамінна річ у гардеробі кожної француженки, яку можна поєднувати як із класичними брюками та спідницями, так і з сукнею нічною сорочкою або джинсами, футболками та кедами.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Tamara Mory (@tamaramory)

Розкльошені штани

У гардеробі кожної дівчини мають бути як класичні штани прямого крою, так і штани або джинси кльош із високою посадкою. Така модель візуально подовжує ноги і робить силует більш витонченим. Як відомо, французький стиль багато в чому слідує моді 70-х років, ймовірно тому найелегантніші модниці досі віддають перевагу такому фасону.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Andrea Mun (@andi_mun)

Блакитні джинси

Ще один постійний атрибут у шафі кожної француженки – блакитні джинси прямого крою. З такою річчю можна скласти величезну кількість образів, комбінуючи їх із блузами, светрами, кардиганами, піджаками та верхнім одягом, а також різним взуттям та аксесуарами.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Franny (@frannfyne)

Кардиган

Також француженки люблять теплі в'язані кардигани. Їх вони носять як верхній одяг навесні та восени, поєднуючи зі спідницями міді та сукнями.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, розповсюджень Sabina Socol (@sabinasocol)

Тренч

Цей вид верхнього одягу користується величезною популярністю у жінок у всьому світі, а особливо у француженок. Носити такі плащі можна як із класичними брюками, так і зі зручними джинсами, доповнюючи різними варіантами сумок та взуття.

Переглянути цей допис до Instagram

Розповсюдження Marissa Cox (@ruerodier)

Блуза з квітковим принтом

Немає нічого простішого для француженки, ніж створити легкий та елегантний образ. Одна з речей, яка допомагає їм досягти такого ефектного поєднання, це блуза з квітковим принтом. Поєднувати її можна зі спідницями та брюками.

Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення Léna Parisienne blogger (@lenafarl)

Плаття, Сукня

Всім відомо, що француженки полюбляють сукні, причому вибирають вони простий крій і мінімум декору. Наприклад, сукні в білизняному стилі або, як їх ще називають, сукні-нічні сорочки, які в холодну пору року можна доповнити теплим светром або кардиганом.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Tamara Mory (@tamaramory)

Міні-спідниця

Ще одна річ, яку можна знайти у гардеробі кожної французької модниці – це міні-спідниця. Влітку вони поєднують таку спідницю з легкими топами та блузами, а восени та взимку – з теплими светрами, кардиганами та взуттям на масивній підошві.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Adenorah (@annelauremais)


Маленька сумка

Невелика сумка – незмінний аксесуар француженок, який вони не бояться комбінувати як з діловими луками, так і зі спортивними та в стилі кежуал.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Ellie Delphine (@slipintostyle)

Балетки

Француженки вибирають зручне та практичне взуття. Найпопулярніша модель це балетки. Як правило, це туфлі з плоскою підошвою і без підборів або з невеликими, приблизно до 2 см. Носити таку модель можна як зі спідницями і сукнями, так і з джинсами і вкороченими брюками.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Anne-Victoire Lefevre (@vikilefevre)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору