Лайм

Додає віку і підкреслює втому: який колір вважають невдалим для жінок старше 50 років

Чорний колір "відтягує" світло та барви від обличчя

Серед наймодніших кольорів осені 2022 року – соковитий жовтий, яскраво-рожевий, помаранчевий та насичений синій. Вони не тільки роблять образ оптимістичним, але й додають обличчю свіжості та барв. А ось із чорним одягом жінкам після 50-60 років варто бути обережними, щоб візуально не додавати собі віку. Про це виданню Express розповіла стилістка Мелісса Ланд.

Бріджіт Макрон Фото: Getty Images

"Чи є у стилю вікові обмеження? Абсолютно ні - виглядати чудово можна в будь-якому віці. Але є кілька речей, які з віком доведеться переглянути, - каже експерт. - Вибір кольорів, які вам пасують, допоможе виглядати на кілька років молодше, але те, що підходило нам у 20, 30 чи 40 років, може не підійти у 50 чи 60".

Фото: https://www.instagram.com/mayemusk/

За словами Меліси, у міру старіння наша палітра трохи змінюється: волосся, очі і шкіра стають світлішими. В результаті деяким жінкам, можливо, доведеться переглянути свій улюблений темний колір.

Фото: https://www.instagram.com/thatsnotmyage/

"Чорний колір буде відтягувати світло від вашого обличчя, і ви виглядатимете втомленою і старшою; тіні і мішки під очима будуть помітнішими, - пояснює вона. - Якщо після 30 вам підходив чорний, то тепер можна придивитися до вугільно-сірого, темно-синього та коричневого".

Фото: https://www.instagram.com/venswifestyle/

Фото: https://www.instagram.com/thatsnotmyage/

Фото: https://www.instagram.com/thatsnotmyage/

Якщо ви носите чорне, не зайвим буде додати барв у портретну зону: надіти світлу блузу, додати яскравий шарф або контрастні аксесуари.

Фото: https://www.instagram.com/venswifestyle/

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що робити з черствими пасками: кулінарні лайфхаки від кондитерів

Як можна використовувати залишки черствої паски, яка залишилася після Великодня, які прості десерти можна з неї приготувати

Найкращі ідеї французького манікюру на короткі нігті: добірка фото

Які варіанти французького манікюру на короткі нігті зробити у 2024 році, щоб бути у тренді та виділятися із сірого натовпу  

Молоко корисне для городу: як його використовувати і які рослини поливати

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво на основі молока, а також які рослини та кімнатні квіти можна підживлювати ним