Лайм

Топ-5 антитрендів у верхньому одязі: які теплі куртки вийшли з моди у 2022 році

Перевірте себе та свій гардероб

Всім відомо, що мода досить мінлива, і те, що було на піку популярності кілька років тому, сьогодні вже не в тренді. Звичайно, є речі, які складають базовий гардероб і доречні завжди. Але перед початком осінньо-зимового сезону все-таки краще переглянути свій верхній одяг і позбутися від тих моделей, які вже давно вийшли з моди. theLime вирішив докладніше розповісти вам про це.

Пуховик-сукня

Така модель була на піку популярності ще на початку 2000-х, коли дизайнери створили незвичний фасон верхнього одягу – приталені пуховики з широкою спідницею, схожі на вечірні сукні. Тренд віджив своє не лише через сумнівну практичність, а й тому, що такий верхній одяг надає додаткового візуального об'єму в районі стегон і зіпсує навіть ідеальну фігуру.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Довгий вузький пуховик

Якщо у вас в гардеробі є такий пуховик, від нього потрібно якнайшвидше позбутися. Особливості крою не дають одягнути під такий верхній одяг об'ємний светр або кардиган – вам одразу ж стане тісно та некомфортно. Також в ньому дуже незручно ходити, тому найчастіше модниці розстібають його знизу або ж носять навстіж.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Пуховик із хутряними елементами

Тепла куртка або пуховик з хутряним оздобленням, по-перше, додає непотрібні об'єми і робить силует більш важким. По-друге, обробка хутром неактуальна, і навіть може зробити такий лук старомодним. Ну і не забуваємо про те, що в моді еко-тренди, а натуральне хутро вважається ознакою поганого смаку.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Коротка приталена куртка або пуховик

Приталені моделі курток обмежують рухи, а також значно звужують варіанти одягу, які можна одягнути під низ. Крім того, в морози ви просто замерзнете в такому верхньому одязі. У 2022 році краще віддати перевагу більш вільним моделям або навіть оверсайз.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Коротка дублянка вузького крою

Ультракороткі дублянки також давно вийшли з моди. Така модель практично не зігріває, тому в зимовий час просто непрактична. Якщо хочеться поповнити гардероб дублянкою, вибирайте модель прямого фасону з довжиною нижче коліна або класичну дублянку-авіатор.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору