Лайм

Як виглядає манікюр френч омбре – один із найбільших трендів зими: фото

Побалуйте себе новим дизайном напередодні свят

Кожна дівчина хоче бути стильною та привабливою, незважаючи ні на що. Напередодні різдвяних та новорічних свят багато модниць задумалися про те, яким дизайном нігтів урізноманітнити свої образи на цей раз. І якщо ви вже робили манікюр з ефектом металік, на Новий 2023 порадуйте себе новим – френчем омбре. theLime вирішив розповісти про популярний дизайн, а також підібрав декілька варіантів його виконання.

Кожна з нас хоча б раз у житті робила класичний французький манікюр: нігтьову пластину покривають неяскравим бежевим або пастельно-рожевим тоном лаку, а на кінчик нігтя формою півмісяця наносять білий колір.

Френч омбре – це нова техніка, яка включає створення м'якого градієнта по центру нігтів, що переходить від темнішого відтінку до світлішого, що дозволяє дизайну дзеркально відбиватися на кінчику френча. Такий варіант зимового манікюру підійде під будь-який образ.

Фото: instagram.com/liv4nails__

Цей дизайн буде гарно виглядати як на коротких, так і на довгих нігтях.

Фото: instagram.com/ivanaisidora

Читайте також: Як виглядає омбре манікюр - модна новинка, яка буде актуальна в 2023 році.

Як зробити манікюр френч омбре?

Для найпростішого дизайну беремо білий та пастельний тон гель-лаку. Пастельний тон підкреслить лінію "посмішки" френча. Спочатку нігтьову пластину необхідно покрити базою і просушити її в ультрафіолетовій лампі, потім нанести основний тон. Після цього слід приступити до нанесення другого кольору. Для цього знадобиться спонж із поролону. Він обов'язково повинен мати щільну структуру. Наносимо на спонж жирний шар потрібного відтінку та легкими рухами обмокуємо лаком нігтик. У зоні переходу відтінків варто губку прикладати якомога слабкіше – це додасть плавності в переходах відтінків.

Фото: instagram.com/merlin_nails

Якщо вам такий дизайн здається надто нудним, прикрасьте його стемпінгом тобто перенесенням на ніготь за допомогою штампу малюнка з трафарету. На світлому покритті красиво виглядатимуть, наприклад, зображення сніжинок.

Фото: instagram.com/madananails

Ще один варіант – прикрасити нігті з манікюром френч омбре невеликими бусинами чи стразами. Такий дизайн особливо ефектно виглядатиме на довгих нігтях.

Фото: instagram.com/ivanaisidora

Також можна доповнити такий нейл-арт розтяжкою із дрібних блискіток на одному або двох нігтях на кожній руці.

Фото: instagram.com/merlin_nails

Читайте також: Замість звичайного френчу: топ-10 модних новинок манікюру на зиму.

Ще один варіант виділяємо один ніготь на кожній руці блискітками контрастного кольору.

Фото: instagram.com/merlin_nails

Також манікюр френч омбре можна урізноманітнити хвилястим дизайном. При цьому хвилі можна зробити як схожим відтінком гель-лаку, так і яскравими та незвичними кольорами та поєднаннями.

Фото: instagram.com/nailartistrybykylie

Фото: instagram.com/polishedbylearnahstarbuck

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору