Лайм

Який колір нігтів буде в моді у 2023 році: топ-8 трендів манікюру

Поекспериментуйте з відтінками у новому році

Для дівчат похід у салон краси на зачіску чи манікюр – це спосіб відволіктися від щоденної рутини та депресивних думок під час війни. Багато хто любить експериментувати з відтінками та дизайнами. І якщо ви вже робили манікюр з ефектом металік, візьміть собі на замітку, який колір нігтів буде в моді наступного року. theLime зробив для вас актуальну добірку.

1. Малиново-червоний відтінок Viva Magenta

Як відомо, колір 2023 року це PANTONE 18-1750 Viva Magenta. Цей малиново-червоний відтінок назвали "тоном, що становить баланс між теплим та холодним", а також символом "бадьорості та енергії". Кажуть, що цей відтінок приносить радість, тож наступного року можна поекспериментувати з ним.

Фото: instagram.com/alyxlippiatt

2. Хром

Незалежно від відтінку, хромовані нігті будуть актуальні більше, ніж будь-коли раніше. Такий ефект можна створити, використовуючи спеціальний порошок, що втирається в ніготь. Є також лаки та гель-лаки для нігтів, які дають аналогічний ефект.

Фото: instagram.com/nails.by.nikk

3. Молочно-білий

Для тих модниць, які не полюблять яскраві кольори, підійде молочно-білий відтінок. При нанесенні гель-лаку в один шар ви отримаєте ніжний напівпрозорий відтінок, а при нанесенні в два шари більш насичений колір.

Фото: instagram.com/alyxlippiatt

4. Бузковий

Бузковий манікюр підходить всім відтінкам шкіри і впишеться практично у будь-який гардероб. І хоча традиційно бузковий колір вважається весняно-літнім відтінком, з таким гель-лаком можна створити і осінньо-зимові дизайни манікюру.

Фото: instagram.com/paintedbyjools

Читайте також: Топ-10 ідей новорічного манікюру у головних кольорах 2023 року.

5. М'ятно-зелений

Цей колір номер один для весняного манікюру. На коротких нігтях чудово виглядає однотонне покриття, а на натуральних і нарощених довгих нігтях його можна урізноманітнити розписом, френчем, геометрією та втиркою.

Фото: instagram.com/nails.by.nikk

6. Холодний синій

Також у списку модних кольорів манікюру у 2023 році холодний відтінок синього. Цей колір підходить для будь-якої пори року і особливо гарно виглядає на коротких заокруглених нігтях.

Фото: instagram.com/paintedbyjools

7. Яскраво-рожевий

Рожевий манікюр – універсальний варіант як для молодих дівчат, так і для ділових жінок. До офісного дрес-коду підійдуть світлі пастельні відтінки, які можна доповнити мінімальним дизайном. А яскраво-рожеві нігті – ідеальний варіант на вечірку чи в подорож.

Фото: instagram.com/nails.by.nikk

8. Жовтий

У жовтому манікюрі є щось, що викликає щиру втіху. Тому якщо ви хочете підняти собі настрій, сміливо вибирайте цей відтінок гель-лаку.

Фото: instagram.com/iramshelton

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору