Лайм

Топ-6 взуттєвих трендів, які будуть найбільш актуальними цієї весни: фото

Пригляньте для себе нову пару

Кожна з нас, незалежно від віку та зовнішніх даних, хоче виглядати стильно та привабливо. І якщо ви вже знаєте, якими трендовими речами слід доповнити гардероб в цьому році, пригляньте також варіанти взуття на весну 2023 року. theLime зробив для вас добірку з наймоднішими моделями.

Ковбойські чоботи

Ковбойські чоботи, або як їх ще називають козаки, мають скошений підбор, широку халяву і загострений носок.

Найтрендовіші моделі – з матеріалу, що імітує шкіру рептилій, або зі шнурівкою. Козаки в стилі ретро чудово підходять для створення чарівних луків – їх можна поєднувати з джинсами, легкими сукнями, куртками-косухами зі шкіри та класичними пальтами.

Фото: Khaite/Paige

Фото: Ralph Lauren/Zara

Чоботи-панчохи

Чоботи-панчохи – жіночі високі чоботи з м'якими халявами, які потрібно натягувати як панчохи на ноги знизу догори і щільно облягають. Така модель взуття візуально подовжує ноги і добре поєднується зі спідницями та сукнями.

У 2023 році популярними будуть моделі до колін, а також незвичні моделі з відкритим носком.

Фото: MIU MIU

Фото: Gia/Rhw/Zara

Черевики на шнурівці

Ще один гучний тренд сезону – черевики на шнурівці. Ці моделі відсилають до часів вікторіанської доби, однак і сьогодні виглядають стильно.

Ця модель вже кілька сезонів поспіль залишається на піку популярності, але навесні 2023 року в моді будуть саме армійські черевики на шнурівці.

Фото: Mango/Khaite

Фото: Ludovic De Saint Sernin/Jil Sander

Читайте також: Яке взуття буде у тренді навесні та влітку 2023 року.

Атласні черевики та туфлі

Одна з найнесподіваніших тенденцій сезону – це взуття з атласу. Це, швидше, взуття для святкового заходу та виходу у світ, оскільки один з головних мінусів цього матеріалу – він дуже швидко брудниться, а також вимагає до себе дбайливого ставлення та особливого догляду.

Фото: TOTÊME

Фото: Jik Sander/Sportmax

Сучасні гумові чоботи

Вже декілька років поспіль модниці обирають гумові чоботи для демісезонних образів. Вони практичні – наприклад, їх можна носити в дощ і не боятися промочити ноги, водночас сучасні чоботи зі штучних матеріалів виглядають стильно.

У 2023 році дизайнери переосмислили тренд на гумові чоботи та додали сучасні форми, нові дизайни та хвилясту підошву.

Фото: The Row/Prada

Черевики зі штучної шкіри рептилій

Ще один тренд наступного року – взуття з тваринним чи, як його ще називають, анімалістичним принтом. Якщо ви не знаєте, чим урізноманітнити гардероб, вибирайте традиційні сірі забарвлення зміїного принту зі штучної або натуральної шкіри вони підійдуть практично до будь-якого образу.

Фото: Rejina Pyo/Khaite

Фото: Zara/Chloe

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору