Лайм

Яке взуття буде в тренді весною і літом 2023 року: 5 модних прогнозів

Вже сьогодні ці моделі на піку популярності

Поки що в Україні стоїть морозна погода, і найкращий варіант взуття для такої екстремальної температури – зимові уггі або чоботи на масивній підошві. Однак весна не за горами, а отже, настане час змінити тепле взуття на витончені туфлі. Розповідаємо, які моделі жіночих черевиків будуть у тренді у 2023 році.

Взуття на танкетці

Танкетка була хітом на початку 2000-х і зараз цей тип підошви знову з'являється на подіумах. Такі бренди, як Fendi, Bottega Veneta та Christian Dior показали у своїх колекціях туфлі та босоніжки на танкетці, а значить влітку вони будуть у фаворі модниць.

Фото: instagram.com/newbottega/

Балетки

Це універсальне і зручне взуття може здатися простакуватим, але вже зараз балетки стали одним з найпомітніших трендів 2023 року. Вибирайте моделі з яскравої шкіри або атласної обробки, декором у вигляді ремінців або шнурків.

Читайте по темі: З чим носити трендові широкі штани: топ-5 образів від українських зірок.

Фото: Pinterest

Туфлі "Мері Джейн"

Ця модель туфель увійшла в моду ще у 2022 році та міцно закріпилася у трендах. Головна її відмінність - ремінець-перемичка із пряжкою. Підошва при цьому може бути будь-якою: вітається висока платформа та товсті підбори.

Фото: Pinterest

Блискуче взуття

Комусь стрази, паєтки і блискітки можуть здатися поганим смаком, але у 2023 році вони на піку популярності. Сміливо вибирайте "святкове" взуття, яке блищить і переливається всіма можливими відтінками.

Фото: Pinterest

Яскраві кольори

Навесні та влітку 2023 року в тренді буде взуття кричуще яскравих відтінків, і зовсім не обов'язково, щоб воно підходило під сумочку. Яскраво-зелені, помаранчеві, фіолетові, фуксія або лимонно-жовті туфлі самі по собі можуть стати чудовим акцентом образу.

Читайте по темі: Топ-6 модних трендів 2023 року, які будуть найбільш актуальними.

Фото: Pinterest

Новини партнерів

Читайте також

Дріжджі не потрібні: рецепт паски на заквасці, яка вийде ніжною і запашною

Як у домашніх умовах приготувати ароматну паску на заквасці, щоб побалувати близьких та здивувати своїх гостей на Великдень

Картопляні лушпайки – чудове добриво для смородини: як і коли його використовувати

Які корисні речовини містить у собі картопляне лушпиння, а також як його можна використовувати для удобрення кущів смородини

Як приготувати смачну паску на сирному тісті: швидкий рецепт на Великдень

Як у домашніх умовах спекти швидку паску на сирному тісті, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати близьких на Великдень