Лайм

Як одягаються найстильніші англійки: топ-5 модних трендів з Лондона

Надихніться свіжими ідеями

Коли справа стосується стилю та трендів, не останнє місце у списку модних міст займає Лондон, адже місцеві модниці сміливо можуть скласти конкуренцію парижанкам чи американкам. З усіх всесвітньовідомих міст, які прийнято вважати центрами вишуканого смаку, Лондон, мабуть, є одним з найбільш непередбачуваних. Далі розповімо про топ-5 трендів британської столиці, які варто взяти на замітку.

Сіре пальто

Англійки знають, як влучно поєднати базову в гардеробі річ із останніми трендами. Верхній одяг такого фасону стане безпрограшним доповненням до більшості одягу: від улюблених класичних джинсів до ніжних суконь та спідниць.

Фото: instagram.com/symphonyofsilk

Флісові джемпери з яскравим принтом

Жителі Лондона, які звикли до прохолодного клімату, віддають перевагу теплим та зручним речам. Тому зовсім не дивно, що трикотажний одяг із якимось цікавим малюнком – це те, що доволі часто можна побачити в їхньому гардеробі.

Фото: instagram.com/emmarosestyle

Читайте також: Топ-6 речей, які є основою стилю француженок старше 50 років.

Темні джинси

Хоча синій денім вважається класикою, яка навряд чи колись вийде з моди, все частіше на вулицях Лондона можна побачити модниць у джинсах темних відтінків. Виглядає така річ максимально вишукано та стильно.

Фото: instagram.com/theindiaedit

Тренд на міні

Замість довгих чи яскравих плісированих спідниць англійки часто обирають саме міні – такий тренд з'явився в лондонській моді доволі давно і, схоже, не збирається нікуди зникати.

Фото: instagram.com/lucywilliams02

Читайте на тему: Топ-7 трендових речей, якими варто доповнити гардероб у 2023 році.

Високі чоботи

Якщо ви вже встигли ознайомитися зі взуттєвими трендами на 2023-й, то, ймовірно, знаєте, що чоботи вище коліна будуть на піку популярності в цьому році. Стильні англійки вже підхопили цю тенденцію та активно її використовують.

Фото: instagram.com/_jessicaskye

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору