Лайм

Топ-6 речей, які є основою стилю француженок старше 50 років

Вони завжди віддають перевагу простоті та елегантності

Француженки традиційно вважаються одними з найелегантніших та найстильніших модниць у всьому світі. Простота, витонченість, універсальність та сексуальність – основні складові їхнього повсякденного стилю. theLime зробив для вас добірку з найголовнішими речами, які є основою модних образів француженок старше 50 років.

1. Тренч

Плащ, тренч або тренчкот – це модель дощового плаща з постійними атрибутами: двобортний, можливо з погонами, відкладним коміром, манжетами, кокеткою, поясом і розрізом ззаду. Це простий елемент гардеробу, який зробить будь-який образ вишуканим. Незалежно від того, чи одягнений він поверх светра, штанів і черевиків восени або взимку або шортів і футболки влітку, ця річ стане справжньою класикою. Цей вид верхнього одягу користується величезною популярністю у жінок у всьому світі, а особливо у француженок за 50.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

2. Ботильйони

Ботильйони – це взуття, яке закриває тільки кісточку. Їх можна поєднувати як із ошатним костюмом, щоб виглядати гідно червоної килимової доріжки, так і з джинсами, щоб створити більш повсякденний образ. У тренді витончені моделі з гострим носом, з каблуком незвичної форми (наприклад, каблук-рюмочка), ботильйони з квадратним миском, а також металевим декором у вигляді шипів і ланцюгів.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

3. Речі з твіду

Твід це розкішна тканина, яка відразу ж змушує думати про стильних француженок. Щоб не виглядати занадто строго, спробуйте скомбінувати куртку з легінсами або шкіряними штанами, щоб вбрання було однаково витонченим і модним.

Фото: pinterest.com

Читайте також: 7 модних помилок, які часто роблять жінки після 50 років.

4. Штани з високою талією

Якщо ви хочете, щоб ваш гардероб був вишуканішим, вибирайте штани з високою талією. Це може бути як модель прямого крою, так і широкі штани-палаццо.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

5. Класичний піджак

Пошитий на замовлення блейзер чи куплений у брендовому магазині жакет може бути однією з найуніверсальніших речей, яку ви можете додати у свій гардероб. Щоб виглядати як француженка, шукайте трохи вільну модель зі строгим кроєм.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

6. Туфлі-човники

Туфлі-човники це найелегантніший вид жіночого взуття на підборах, яке поєднується з чим завгодно. Це та універсальна база, яка буде актуальна завжди і скрізь.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей