Лайм

Джинсові куртки знову в тренді: які фасони вважають наймоднішими у 2023 році

Пригляньте декілька варіантів на теплу весну

Вже за декілька тижнів прийде довгоочікувана весна, тому чимало модниць зайнялися підбором нових стильних луків. І якщо ви вже приглянули на новий сезон трендові балетки або нову модель сумки, урізноманітніть свій гардероб джинсовою курткою. theLime зробив для вас добірку з наймоднішими фасонами-2023.

Джинсова куртка оверсайз

Якщо у вашому гардеробі є класичний варіант такого верхнього одягу, пригляньте на весну куртку з деніму в стилі оверсайз. Носити її можна з класичними брюками та блузами в офіс, з джинсами та футболками, а також з атласними сукнями у білизняному стилі.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Куртка-косуха з деніму

Ще один стильний варіант – джинсова куртка-косуха. Одягайте теплий гольф-водолазку бежевого відтінку та чорні штани, а зверху – таку куртку з деніму у вкороченому варіанті. Доповніть лук стильним шопером.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Куртка-сорочка

Також на весну можна приглянути джинсову куртку-сорочку. Надягайте її з класичною білою блузою та джинсами прямого крою з тканини такого ж відтінку. Доповнять лук чорні чоботи-козаки та мініатюрна сумка-клатч. Ще один варіант стильного образу з таким фасоном: легінси зі штрипками, топ чи футболка, класичні лофери та невелика сумка.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Топ-3 фасони жіночих курток, які будуть наймоднішими цієї весни.

Укорочена джинсівка

Ще один маст-хев на весну-2023 – укорочена джинсовка. Ви можете вибрати фасон куртки з нерівними краями або коротку куртку в стилі оверсайз. Поєднувати її можна з широкими або злегка розкльошеними штани з деніму. Доповніть лук відповідним взуттям і невеликим клатчем.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Джинсовий піджак

Також трендовою річчю у весняному гардеробі стане піджак із деніму. Він може бути виконаний як із однієї тканини (наприклад, темно-синій), так і з кількох відтінків деніму (світло-блакитний, синій, темно-синій) у так званій техніці печворк. Носити такий жакет можна як із джинсами, так і з класичними брюками та спідницями.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору