Лайм

Джинси скінні стали антитрендом: чим замінити їх весною і літом 2023 року

Придивіться для себе варіанти актуальних образів

Декілька років тому в гардеробі кожної модниці можна було знайти джинси скінні – вузькі штани з деніму, що щільно прилягають, із застібкою, бічними швами та кишенями. Однак зараз такий фасон вийшов з моди, і дівчата все частіше віддають перевагу іншим моделям. theLime вирішив зробити для вас добірку з актуальними фасонами на весну та літо 2023 року.

Вузькі штани щільно обтягують ногу по всій довжині, показуючи у подробицях усі вигини. Відповідно, цей фасон підходить тільки модницям з ідеальною фігурою та довгими ногами, оскільки такі брюки підкреслюють не тільки всі переваги, але й недоліки. Замість вузьких джинсів на весну та літо краще вибрати джинси класичного прямого крою, широкі, розкльошені, а також трендові карго.

Фото: pinterest.com

Джинси прямого крою можна поєднувати з різними сорочками, футболками та топами. А для створення більш стриманого образу можна накинути зверху піджак оверсайз. Доповнять лук зручні кеди або кросівки та невелика сумка-клатч.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Широкі джинси найкраще поєднувати з топами, футболками, блузками, кардиганами та короткими шкіряними куртками. Взуття та аксесуари можна вибрати як на плоскому ходу, так і на підборах.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Льняні штани - великий тренд 2023: як виглядають наймодніші фасони.

Також замість скінні, що вийшли з моди, можна приглянути джинси кльош. На теплу весну та літо підійде як класична модель, так з розрізами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Ще один трендовий фасон – джинси карго. Це штани прямого крою, іноді можуть бути з резинкою внизу, з об'ємними кишенями на стегнах і великою фурнітурою. Спочатку їх шили із щільної тканини кольору мілітарі, проте сьогодні можна зустріти карго в колекціях дизайнерів із льону, вовни, деніму та навіть шовку. Якщо раніше такі штани були робочою чи армійською уніформою, то зараз цей елемент перекочував до жіночого гардеробу, і носити їх можна навіть із високими підборами на світські заходи.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Не тільки чорний: стилісти назвали 5 кольорів, що роблять фігуру стрункішою.
  2. Як виглядає омбре – ніжний манікюр, який варто зробити у травні 2023 року: фото.
  3. Спідниця карго – модний хіт весни 2023 року: як вона виглядає і з чим носити.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору