Лайм

З чим носити модні широкі джинси у 2023 році: 5 актуальних трендів

Придивіться для себе варіанти стильних образів

Напередодні весни багато модниць зайнялися оновленням гардеробу і підбором стильних луків. І якщо ви вже приглянули на новий сезон укорочені штани або атласну спідницю, радимо також урізноманітнити луки широкими джинсами. theLime зробив добірку з трендовими фасонами, а також вирішив розповісти, з чим їх можна поєднувати.

Шкіряна куртка та широкі джинси

Щоб створити стильний образ на весну, пригляньте шкіряну куртку. Носити її можна з мішкуватими джинсами з блакитного деніму, однотонними футболками та зручними кросівками. Якщо ви хочете виділитися з натовпу, вибирайте шкіряну куртку з потертостями начебто її носили багато років.

Фото: instagram.com/greceghanem

Фото: selfridges.com

Джинси та светр з коміром на блискавці

Для більш прохолодних днів придивіться аутфіт із широкими синіми джинсами, трохи розкльошеними до низу, та светром із коміром на блискавці. Доповніть такий лук туфлями-човниками на підборах та класичною шкіряною сумкою. Якщо ви хочете бути в тренді, зверніть увагу на модель з горизонтальними смужками контрастного кольору.

Фото: instagram.com/taniceelizabeth

Фото: stories.com

Читайте також: Джинсові куртки знову в тренді: які фасони вважають наймоднішими у 2023 році.

Широкі джинси та довге пальто

Навесні погода досить мінлива, тому довге тепле пальто має бути у вашому гардеробі. Одягайте широкі джинси, лонгслів або гольф-водолазку, а зверху пальто молочного відтінку. Доповніть лук білими кросівками, шапкою в тон та сумкою контрастного кольору. У тепліші дні пальто можна замінити тренчем пісочного кольору.

Фото: instagram.com/kingharriett52

Фото: zara.com

Фото: aligne.co

Джинси, сорочка та короткий жакет

Якщо ви хочете виглядати стильно, у вашому весняному гардеробі має бути короткий жакет з твіду. Носити його можна з класичною білою блузою та широкими брюками чи джинсами. Доповніть лук акуратними туфлями та сумкою-клатчем.

Фото: instagram.com/anoukyve

Фото: stories.com

Читайте також: Які кросівки носити із джинсами у 2023 році: топ-5 трендових моделей.

Піджак оверсайз та джинси

Також на весну можна приглянути піджак вільного крою або навіть оверсайз. Одягайте його з блакитними джинсами, лонгслівом, а завершать образ балетки та невелика сумка. А для святкових заходів підійде піджак у кольорі кемел. Одягайте його з джинсами кльош, топом та взуттям на високих підборах.

Фото: instagram.com/fakerstrom

Фото: anthropologie.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору