Лайм

Найкращі кольори для осіннього манікюру: добірка модних ідей

Поекспериментуйте з нейл-артом

Для багатьох дівчат похід у салон краси на різні доглядові процедури, стрижку, манікюр і педикюр – це спосіб відволіктися від щоденної рутини, робочих завдань і депресивних думок, що особливо актуально під час війни. І якщо ви вже робили влітку ніжний лавандовий манікюр, пригляньте варіанти нейл-арту на осінь. theLime зробив для вас добірку з трендовими квітами та дизайнами.

Читайте також: Червоний колір - головний тренд осені 2023 року: ідеї модного манікюру.

Манікюр перепелине яйце

Вже кілька років поспіль у модниць користується популярністю манікюр, який називається "перепелине яйце". Справа в тому, що шкаралупа яєць перепелів відрізняється оригінальним візерунком від природи, і саме цю унікальну особливість нейл-майстри взяли собі на замітку. Так і з'явився манікюр у стилі "перепелине яйце" однотонне покриття з безліччю маленьких чорних цяток і крапок, нанесених у хаотичному порядку.

Фахівці пояснюють, що найкраще такий дизайн буде виглядати на світлому фоні – тоді вдасться створити малюнок, який максимально схожий на справжнє перепелине яйце. Однак багато хто комбінує цей дизайн з іншими: градієнтом, різнокольоровими нігтями, френчем, стемпінгом тощо.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Пудровий манікюр

У тренді також пудрові відтінки гель-лаку. Терміном "пудровий" називають не один конкретний відтінок, а групу кольорів блідо-рожевих з будь-яким підтоном (тепло-бежевим або холодним сіруватим).

Такий манікюр гарно виглядатиме як на коротких, так і на довгих нігтях. Його можна урізноманітнити стемпінгом тобто перенесенням на ніготь за допомогою штампу малюнка з трафарету, блискітками, сухоцвітами, а також прикрасити один або кілька нігтів розмитим муаровим візерунком зі шматочками фольги.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Сапфіровий манікюр - розкішний тренд 2023 року: ідеї нігтів кольору дорогоцінного каменю.

Ніжно-рожевий манікюр

Залишаються на піку популярності також рожеві відтінки гель-лаку – частково через популярний фільм про Барбі. Для повсякденного носіння можна вибрати однотонне ніжно-рожеве покриття або урізноманітнити його об'ємними лініями. А якщо ви любите виділятися з натовпу, зробіть класичний французький манікюр з рожевою основою та білим кінчиком, а один або два нігті покрийте стемпінгом із зображенням поцілунків чи сердець. Ще один варіант – маныкюр омбре з плавним переходом від ніжно-рожевого відтінку до білого.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Манікюр з втиркою

Назва цього дизайну походить від способу нанесення речовини на нігтики. Втирка – це порошок із найдрібніших частинок поліестеру. За консистенцією вона більше нагадує пудру, яку потрібно акуратно, але ретельно втирати в нігтьову пластину, покриту базовим шаром.

Використовуючи втирку, можна створювати дизайни з різними ефектами: "котяче око", хамелеоновий манікюр, мерехтливий блиск, дзеркальну поверхню тощо.

Фото: pinterest.com

Фото: instagram.com/nails_tinazopounidou

Фото: instagram.com/p/BstR47Jhlsl

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Патріотичний манікюр-вишиванка став хітом: добірка стильних дизайнів.

Смокінговий манікюр

Смокінгові нігті або, як їх ще називають, "нігті-смокінг" стали одним із найпопулярніших дизайнів манікюру цього літа. Цей нейл-арт став популярним завдяки актрисі Ванессі Гадженс, яка з'явилася на церемонії вручення "Оскар" у чорній сукні з білою обробкою та контрастним чорно-білим манікюром.

Фото: instagram.com/nailsbyzola

Тренд також підхопили й інші знаменитості, наприклад, співачка кубинського походження Каміла Кабельо та відома актриса та співачка Дженіфер Лопес.

Фото: instagram.com/tombachik

Фото: instagram.com/tombachik

Ідея оригінального "смокінгу" максимально проста: це поєднання класичних чорного та білого відтінку. Це також може бути французький манікюр, в якому кінчик залишається білим, а натуральна основа замінюється чорним лаком. Є й інша версія цього дизайну – френч із поздовжньою чорною смугою – такий манікюр не лише стильно виглядає, а й візуально подовжує пальці.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Мармурові нігті

Мармуровий манікюр – це дизайн нігтів з покриттям, що нагадує характерну текстуру однойменного каменю з прожилками та розводами. Одним із простих, але водночас стильних рішень буде манікюр із ефектом мармуру на білому однотонному покритті. Ще один варіант – темний мармур на нігтях, який можна доповнити золотистими відблисками. Або ж поєднати в одному манікюрі чорно-білі відтінки та ефект мармуру.

Поєднується мармуровий манікюр і з матовими яскравими нігтями, наприклад, синіми.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Модні блогери вже визначили головні тренди осені 2023 року: який одяг буде актуальним.
  2. Леся Нікітюк показала фасон штанів, який став справжнім трендом 2023 року: фото.
  3. Лофери – головний тренд взуттєвої моди: як вони виглядають і з чим їх носити.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору