Лайм

Модні блогери вже визначили головні тренди осені 2023 року: який одяг буде актуальним

Пригляньте варіант стильного та затишного образу

На календарі – серпень, а це означає, що настав час задуматися про осінь. Якраз напередодні нового сезону багато модниць перебирають свої речі, щоб зрозуміти, яким одягом, взуттям та аксесуарами урізноманітнити базовий гардероб. theLime зібрав головні тренди осені 2023 року, які демонструють модні блогери у соціальній мережі Instagram.

Читайте також: Які тренди ретро-моди стали популярними у 2023 році: їх усі носять.

Жакети з тканини букле

Жакет це незамінна річ, якщо ви хочете створити багатошарові образи. Зшитий на замовлення блейзер або куплений у брендовому магазині піджак може бути однією з найуніверсальніших речей, якою ви урізноманітните свій гардероб.

А восени 2023 року на піку популярності жакети з тканини букле. Букле – це оригінальна тканина полотняного переплетення з пухкою структурою та характерною вузликовою поверхнею, що нагадує дрібний каракуль. Це ідеальний варіант, щоб виглядати стильно і дорого, особливо в прохолодні осінні дні, коли в пальті або куртці ще спекотно.

Фото: instagram.com/anoukyve

Фото: MANGO

Фото: H&M

Спідниці максі

У трендах 2023 року залишаються довгі спідниці або, як їх ще називають, спідниці максі. Це довга спідниця, оптимальна довжина якої – до щиколотки, щоб виднілися лише ступні, і нижче. Саме така довжина не візуально вкорочуватиме довжину ніг. Такі спідниці можуть бути вільними, обтягуючими та іншої форми. Також можна приглянути варіант із розрізами, які можуть бути ззаду, спереду або на бічному шві вздовж ноги. Для стильного луку пригляньте також джинсову спідницю максі з розрізом спереду.

Фото: instagram.com/monikh

Фото: RIVER ISLAND

Фото: MANGO

Куртки-бомбери

Бомбер – це куртка без коміра з резинками внизу на рукавах. Ця модель куртки щільно закріпилася у трендах, тому впевнено перекочувала у новий осінній сезон. Куртки-бомбери 2023 у своєму поданні різноманітні: від укорочених до подовжених оверсайз варіантів, пошиті як з плащової тканини, так і з натуральної або екошкіри.

Фото: instagram.com/lucywilliams02

Фото: instagram.com/lucywilliams02

Фото: MANGO

Фото: WHISTLES

Високі чоботи

Класичні високі чоботи до коліна знову в тренді, незалежно від того, чи ви надаєте перевагу зручній невисокій підошві або гострому підбору в стилі 90-х. Носити їх цього сезону рекомендують зі спідницями міді чи максі та трикотажними сукнями.

Фото: instagram.com/aniyahmorinia

Фото: H&M

Фото: CHARLES & KEITH

Фото: M&S COLLECTION

Читайте також: Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону.

Тільняшки та смугасті светри

Светр, гольф, лонгслів чи джемпер у горизонтальну смужку стане незамінною та універсальною річчю в осінньому гардеробі. Його можна поєднувати його практично з усім: від тренчів, недбало накинувши зверху замість шарфа, до легких спідниць та широких штанів.

Фото: instagram.com/kristincabat

Фото: & OTHER STORIES

Фото: H&M

Лофери

У 2023 році безумовний тренд у взуттєвій моді – це лофери. Лофери – це туфлі без шнурків, миски яких прикрашені піднятим півколовим швом. Такою деталлю лофери нагадують мокасини, але на відміну від останніх у них є каблук.

Існує велика кількість різновидів лоферів, але цього сезону на піку популярності лофери на тонкій підошві і на невеликому каблуці. Модні блогери пропонують носити їх зі шкарпетками чи гольфами.

Фото: instagram.com/anoukyve

Фото: instagram.com/mijaporter

Фото: GH BASS & CO

Фото: H&M


Пальто та тренчі довжини максі

Також доповнити базовий гардероб восени 2023 року варто довгим плащем або тренчем.

Плащ, тренч чи тренчкот – це модель дощового плаща з незмінними атрибутами: відкладний комір, двобортний крій, може бути з погонами, манжетами, кокеткою, поясом та розрізом ззаду. Це простий елемент гардеробу, який зробить будь-який образ вишуканим.

Тренчі та довгі пальта блогери поєднують цього сезону з міні-спідницями та трендовими лоферами, спортивними штанами та кедами, а також класичними брючними костюмами.

Фото: instagram.com/nlmarilyn

Фото: TOPSHOP

Фото: RIANNE MEIJER X NA-KD

Фото: NEW LOOK

  • Читайте також на theLime про універсальні речі, з яких можна скласти стильний гардероб восени.

Цікаві новини для вас:

  1. Вчимося у зірок: які жіночі джинси стали наймоднішими у 2023 році.
  2. Всього один предмет гардеробу зробить будь-який жіночий образ більш модним: фото.
  3. Леся Нікітюк показала фасон штанів, який став справжнім трендом 2023 року: фото.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору