Лайм

Стьобані жіночі куртки популярні восени 2023 року: які фасони в тренді

Оберіть щось на свій смак

Раніше ми розповідали про тренди осіннього взуття у 2023-му році, а цього разу мова піде про стьобані жіночі куртки - ще один хіт цього сезону, який підкорив серця модниць. Про фасони, кольори та актуальні аутфіти - читайте далі на сторінці.

Стьобана куртка пошита із багаторазово прострочених натуральних чи синтетичних матеріалів. Під час виготовлення такого верхнього одягу простібаються завжди як мінімум два шари тканини, але зазвичай між ними є ще і третій шар - це наповнювач чи утеплювач.

Читайте також: Як виглядають наймодніші жіночі пуховики на зиму 2023-2024: фото.

Фото: pinterest

Стьобані куртки – тенденція, яка лише увірвалася в модний світ і точно залишиться у ньому на тривалий час. Техніка, яка використовується під час створення такого одягу, забезпечує тепло і при цьому не обтяжує зайвою вагою, а наявність складних капюшонів та комірів-воронок допоможуть вам підготуватися до навіть найнесподіваніших погодних умов. Отже, далі показуємо, на які моделі варто звернути увагу у 2023-му.

Фото: pinterest

Короткі куртки базових тонів

Оберіть стьобаний виріб, який має так званий класичний фасон: коротку довжину, масивні кишені та мінімалістичні ґудзики. Зверніть увагу на молочний, чорний, світло-коричневий, сірий чи інші кольори, які підкреслять будь-який образ.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Читайте на тему: Даша Квіткова показала джинсовий тренд, який став абсолютним хітом 2023 року.

Довга стьобана куртка

Якщо ж головна умова для вас при виборі верхнього одягу - це комфорт та тепло, ця модель ідеально підійде. Замість короткої куртки оберіть куртку-пальто, яка має закриває майже всю ніжку. Такий виріб дозволить не боятися прохолодної пори та сміливо носити сукні і спідниці, накинувши зверху зручний теплий одяг.

Фото: pinterest

Стьобана куртка середньої довжини

Якщо ж не можете визначитись між коротким і довгим виробом цього фасону, оберіть щось середнє. Придивіться до верхнього одягу, довжина якого сягає коліна і який доповнить більшість ваших аутфітів. Особливо добре він буде виглядати у поєднанні із повсякденними зручними образами, які подобаються жінкам, що ведуть активний спосіб життя.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Приємні насичені мотиви

Замість молочного чи чорного можна обрати красиві пастельні тони. Бірюзовий, блакитний чи гірчичний виглядають максимально затишно та дозволяють повністю поринути в осінню атмосферу.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Читайте на нашому сайті: Балаклави залишаються модним головним убором на осінь і зиму 2023-2024: фото.

Яскраві принти

Якщо ж класика та благородні однотонні кольори - це історія не про вас, придивіться до виробу, який має неординарний принт. Наприклад, поєднання кількох кольорів та цікавий декор по всій тканині одягу. Кілька таких моделей можете побачити далі на сторінці:

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Куртка з об'ємним коміром

Особливо добре виглядає у поєднанні із теплим шарфом, який додасть тепла та затишку. Проте носити такий фасон можна навіть і без додавання аксесуарів, а просто легко накинувши на улюблену футболку чи зручний світшот.

Фото: pinterest

Стьобана куртка-оверсайз

Чимало модниць обрали для себе цей тренд і продовжують впевнено його дотримуватися не лише в речах, таких як джинси, футболки чи світшоти, а навіть тоді, коли справа стосується верхнього одягу. Така модель дозволить закутатись та не переживати, що доведеться мерзнути у прохолодну пору.

Фото: pinterest

Стьобана куртка з поясом

Дана модель дозволяє підкреслити зону талії, а також забезпечити додаткове тепло, оскільки у такому випадку тканина максимально щільно прилягає до тіла. В більшості випадків ці фасони роблять довгими та з додаванням комірів, що нагадує класичне пальто.

Фото: pinterest

  • Стрижка Вікторії Бекхем з 1990-х стала трендом у 2023 році: подивіться, як вона виглядає.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно