Лайм

Стрижка Вікторії Бекхем з 1990-х стала трендом у 2023 році: як вона виглядає

Приклад сучасної стрижки з ретро ноткою

Сьогодні багато тенденцій 90-х повертаються, підтверджуючи твердження, що мода – циклічна. Сучасні гардероби поповнюються одягом та взуттям того часу, а б'юті-індустрія пропонує стрижки, які робили 30 років тому. Найпопулярніші - культова зачіска Рейчел з "Друзів" та боб "Posh Spice" Вікторії Бекхем. Який вигляд має модне каре, яке носила колишня солістка гурту Spice Girls – далі у матеріалі.

Читайте також: Чоботи з гострим носком повернулися в моду з 1990-х: які моделі у тренді.

Фото: Getty Images

Що таке Пош Спайс боб

Якщо проаналізувати анатомію стрижки, то "її відмінні риси - центральний проділ і гладка пряма лінія", - пояснює виданню Glamour UK співвласниця салону Blue Tit's Leyton Еймі Макдоннелл.

Як зробити зачіску в стилі Вікторії Бекхем

Прямі пасма – це фірмовий стиль Вікторії, тож починати потрібно саме з них. За словами стилістки, важливо мати правильну текстуру волосся, якої можна досягти за допомогою випрямлення. Також слід відмовитись від багатошаровості.

"Форма - класичний боб "А-силуету", без нашарування, лише трохи обтяження на кінцях, щоб боб добре укладався і не виглядав трикутним", - каже Еймі.

Під "А-силуетом" стилістка має на увазі легке градуювання, яке трохи коротше ззаду і довше спереду. Якщо ж ви обираєте стрижку, яка різко коротшає ззаду і подовжується спереду, то ви переходите на територію Pob, а це вже зовсім інша епоха.

Фото: Getty Images

Нижче покажемо варіанти стрижки боб "Posh Spice" у сучасній інтерпретації. Який вигляд має модне каре 2023 – далі на фото.

Читайте також: Експерти назвали найкращі зачіски для рідкого волосся: створюють ефект густоти.

Фото: instagram.com/roseandmusc

Фото: instagram.com/kimkardashian

Фото: іinstagram.com/arunyaguillot

Фото: instagram.com/bali_bassi

Фото: instagram.com/juno_hahyeon

Фото: instagram.com/ido_vital

Раніше ми розповідали про чубчик-водоспад - тренд 1970-х років, який знову актуальний сьогодні: фото

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що робити з черствими пасками: кулінарні лайфхаки від кондитерів

Як можна використовувати залишки черствої паски, яка залишилася після Великодня, які прості десерти можна з неї приготувати

Найкращі ідеї французького манікюру на короткі нігті: добірка фото

Які варіанти французького манікюру на короткі нігті зробити у 2024 році, щоб бути у тренді та виділятися із сірого натовпу  

Молоко корисне для городу: як його використовувати і які рослини поливати

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво на основі молока, а також які рослини та кімнатні квіти можна підживлювати ним