Лайм

Хлопець показав у мережі милого павучка, і бажаючих відвідати Австралію стало менше

Комаху помітили на південному сході Квінсленда

Австралія вже давно славиться високою концентрацією тварин та комах, які якщо не смертельно небезпечні для людини, то жахливі настільки, що часом відбиває всяке бажання подорожувати в тих краях.

Часом фотографії комах з Австралії здаються нереальними, настільки великими і страшними вони бувають. І доволі часто цих милих створінь місцеві жителі застають просто у себе вдома. Як цей хлопець, який опублікував на Reddit фото павука кругопряда-нефіла.

Фото: reddit.com/r/australia

Комаху помітили на південному сході Квінсленда. Кругопряди-нефіли створюють особливо міцну та липку павутину, на яку збирають комах, більших за мух - сарану, цикад та інших жуків. Часом хижаки не відмовляються поласувати і птицею або кажаном, яким не вдається виплутатися з пастки.

Як підказали знавці на Reddit, незважаючи на значні розміри, кругопряди-нефіли не такі небезпечні для людини. Далеко не у всіх випадках павуки цього виду при укусі використовуватимуть отруту. А якщо і так, то наслідки такого укусу будуть щадними - вони загрожують запамороченням, нудотою, онімінням, болями і припухлістю в області укусу.

"Ноги моєї там не буде", "Кому квитки до Австралії на березень подарувати?", "Дуже хочеться до Австралії, але обійдуся", - жартують у коментарях користувачі.

  • Читайте також на theLime, як чоловік збив на дорозі пса і жахнувся - тварина вижила, просто це виявився зовсім і не пес. Водієві пощастило, що хижак був у стані шоку.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодорожі
Теги: животные