Лайм

Зірка Instagram Олена Філонова йде в мери - хто вона і чому цій новині місце в розділі "треш"

Так-так, та сама Олена Філонова

Здавалося, за останній рік українців вже не здатне здивувати жодне нове ім'я в політиці або списках кандидатів на виборах, але деяким нашим селебріті це досі вдається. Телеведуча Нового каналу та зірка Instagram Олена Філонова дійсно балотується на посаду міського голови Києва. Далі максимально коротко про те, хто вона, і чому після цієї новини хочеться згадати цитату футболіста Михайла Кополовця "Такє чуство якесь, шо Бог десь наказує нас за шось".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Elena Filonova (@efilonova)

Так, ми не жартуємо

Про політичні амбіції Олени Філонової ЗМІ заговорили ще минулої осені, але тоді ці розмови навколо телеведучої здалися лише черговим хайп і не були сприйняті серйозно. Наразі цю інформацію підтверджує документ, опублікований на сайті КМДА - Філонову висувають на пост голови міста від Київської міської організації Політичної партії "Разом сила".

Документ на сайті КМДА Фото: kmr.gov.ua

Що ми знаємо про Олену Філонову?

Олені Філоновій 36 років. Свого часу вона прославилася як ведуча кількох сезонів програми "Ревізор" на Новому каналі. Ще пізніше - як "дівчина-бренд", велика любителька шопінгу та активний борець зі стереотипами в соцмережі, який одночасно любить себе і дуже старається схуднути, щоб знайти чоловіка мрії.

Свій шлях до успіху Філонова починала з участі в шоу "Хто проти блондинок". Любителька епатажу сподобалася продюсерам і після участі в передачах "Співай, якщо можеш" та "Зроби мені смішно" остаточно переконала їх запропонувати їй місце телеведучої.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Elena Filonova (@efilonova)

Крім роботи на телебаченні Олена Філонова активно веде свій блог в Instagram, де за її неординарним життям стежать 700 з гаком тисяч підписників. Дівчина охоче ділиться історіями про свої походи магазинами, обговорює останні тренди моди. Раніше вона також займалася дизайном авторських капелюшків та навіть створила свій іменний бренд одягу.

Філонова не приховує подробиць особистого життя і час від часу виливає підписникам душу - вона не може знайти чоловіка мрії, її часто критикують за зайву вагу, надмірний епатаж, низький рівень IQ і так далі, але ж можна просто жити в мирі та гармонії.

Instagram-знаменитість активно працює над собою, але й не приховує, що любить "смачно поїсти". Тому в блозі Філонової також можна відшукати різні рецепти, відео її вечірніх пригод на кухні та навіть подивитися, як вона просто їсть.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Elena Filonova (@efilonova)

Своїм блогом Філонова також бореться зі стереотипами і виступає проти дискримінації людей із зайвою вагою. У числі найбільш популярних влогів телеведучої свого часу був "ПіськаВЛОГ!", у якому вона спілкувалася на вулиці з перехожими та просила оцінити її вузькі джинси, адже раніше в коментарях їй зробили зауваження, що з таким розміром брюк її інтимні частини тіла стають "надто помітними".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Elena Filonova (@efilonova)

Що говорить сама Олена Філонова?

На особистій сторінці в соцмережі телеведуча опублікувала звернення, в якому заявила про рішення балотуватися в мери. Повний ролик можна подивитися тут, а ми тим часом пропонуємо кілька тез:

  • "Я розумію, що вам смішно, але все це серйозно. Я хочу, щоб ви подивилися на мене з іншого боку, і не сприймали мене, як людини, у якої не вистачить сил змінити щось на краще".
  • "Я йду до влади, щоб змінити для вас".
  • "Є люди, які однієї думки зі мною, а ми однієї думки з вами. Я готова прислухатися до вас. Можете сміятися, але я готова довести, що разом ми можемо це змінити".
  • "Я не кажу, що я йду [на вибори] одна зі своїми якимись правилами. Зі мною йде команда людей, які в цьому розбираються. Так, моїх знань, можливо, в чомусь, десь може не вистачати на данний момент, але я готова теж зробити".
  • "У нас багато людей приходять в політику, і поняття не мають, де і що. Ними теж десь, хтось, можливо, керує. Ви ж розумієте це все. Ви ж у мене розумнички, ви все це знаєте. Так, для вас це може бути шоковою ситуацією, і реакція - "рука-обличчя". Але, повірте, я не така дурна, щоб виходити, як ви кажете, на арену цирку".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як позбутися пирію на городі: кілька способів, які справді працюють

Як боротися з пирієм на городі - ефективні способи, які допоможуть позбутися бур'яну на участку - прості лайфхаки

Як перевірити, чи свіже яйце: 4 способи, які потрібно знати кожному

Для того, щоб визначити свіжість яєць в домашніх умовах або в магазині, можна скористатися простими лайфхаками

Кулінарний лайфхак, щоб варені яйця не тріскалися і добре чистилися

Щоб яйця добре чистилися і не тріскалися, їх потрібно опускати в киплячу воду або варити на пару