Лайм

Актора Армі Хаммера називають канібалом: у чому його звинувачують і чому спалахнув скандал

Інтимна переписка актора налякала його фанатів

Американський актор Армі Хаммер, відомий за фільмами "Соціальна мережа", "Клич мене своїм ім'ям", "Агенти А.Н.К.Л." і "Ребекка", потрапив в скандал через преписку, яка розкриває його моторошні сексуальні вподобання. І хоча справжність злитих в мережу скріншотів не підтверджена, історія продовжує обростати неприємними подробицями.

Фото: instagram.com/armiehammer/

Що сталося?

10 січня в Твіттері опублікували скріншоти інтимної переписки між (імовірно) Армі Хаммером і анонімної жінкою. Повідомлення були відправлені в Instagram з жовтня 2016 по лютий 2020 року. У них 34-річний актор нібито говорить про БДСМ, фантазує про зґвалтування і канібалізм.

"Я 100% канібал. Хочу з'їсти тебе. В цьому страшно зізнатися", - йдеться в переписці. Також на скріншотах чоловік виявляє бажання "відрізати палець ноги" своєї дівчини, "пити її кров" і "тримати в руках пульсуюче серце", зізнається в тому, що вирізав серце тварини і з'їв його, поки воно було теплим.

Фото: переписка, опублікована анонімної жінкою в історіях Instagram-аккаунта @houseofeffie

Спершу Хаммер відмовився коментувати переписку, але скандал навколо його імені почав розгоратися. Колишня дівчина актора, письменниця Джесіка Енрікес, назвала повідомлення "реальними" і поскаржилася, що кривдникам в цьому світі вірять більше, аніж жертвам. "За кожним абьюзером стоїть команда, яка старанно працює над тим, щоб замітати сліди", - написала вона в Twitter, пізніше зробивши свій профіль приватним.

Як відреагував Армі Хаммер?

Реакції Армі Хаммера фанатам довелося чекати 4 дні. Через скандал він вирішив відмовитися від зйомок у новому романтичному фільмі з Дженніфер Лопес "Shotgun Wedding", і студія Lionsgate підтримала його рішення. "Я не буду відповідати на ці неадекватні звинувачення, але в світлі порочних і брехливих онлайн-атак я не можу зараз з чистою совістю залишити дітей на 4 місяці і знімати фільм в Домінікані", - заявив він виданню Deadline.

Чи можна вірити злитій переписці?

Підробити скріншоти з перепискою в соцмережах - дуже просто, тому напевно не можна сказати, чи належать вони акторові. Але раніше в інтерв'ю Армі Хаммер вже ділився своїми сексуальними уподобаннями, в числі яких - роль домінуючого коханця. "Мені подобається хапати [дівчат] за шию, волосся і все таке. Але потім в одружуєтеся, і ваші сексуальні апетити міняються. Я маю на увазі, що це на краще - я зовсім не страждаю. Але ти не можеш смикати жінку за волосся, - сказав він у бесіді з Playboy. - Доходить до того, що ви говорите: "Я занадто сильно поважаю тебе, щоб робити те, що я ніби як хочу".

Пізніше в інтерв'ю Elle актор розповів про дивний епізод з колишньою дівчиною.

"Одна ципочка намагалася вдарити мене ножем, коли ми займалися сексом. Я не повинен розповідати цю історію. Вона сказала: "Справжня любов залишає шрами. У тебе їх немає". А потім вона спробувала вдарити мене м'ясним ножем. Звичайно, я швидко розійшовся з нею... сім місяців потому", - розповів він.

Армі Хаммер з колишньою дружиною Елізабет Чемберс Фото: instagram.com/armiehammer/

Що говорить колишня дружина актора?

З 2010 по 2020 рік Армі Хаммер був одружений на актрисі Елізабет Чемберс, з якою виховує 7-річну дочку і 4-річного сина. Жінка не давала офіційних коментарів, але джерело заявило Daily Mail, що вона знала про його численні зради і шокована спливаючими подробицями.

"Багато з цих жінок звернулися до Елізабет, і хоча вона спочатку не хотіла зізнаватися в цьому самій собі, тепер вона знає, що вони говорять правду", - стверджує інсайдер. Він також заявив, що одна з жінок, які зв'язалися з Чемберс, була настільки травмована, що пройшла "інтенсивну програму реабілітації та терапії".

Як розвивається скандал?

Поки Армі Хаммер і його представники не виступили з розгорнутою заявою про скандал, в мережі з'являються нові подробиці інтимного життя актора. Його колишня дівчина Кортні Вучековіч в інтерв'ю Page Six порівняла Хаммера з Ганнібалом Лектером.

"Він сказав мені, що хоче зламати моє ребро, засмажити його і з'їсти, - сказала дівчина. - Це було дивно, але я ніколи більше не замислювалася про це. Він говорив: "Хочу відкусити від тебе шматочок". Якщо у мене на руці був невеликий поріз, він міг його лизнути".

Вона не стала стверджувати, що опубліковані скріншоти справжні, але не здивується, якщо це так. "Я була в небезпеці. Я весь час відчувала, що це неправильно. Він нездоровий, - заявила Вучековіч. - Він робив зі мною деякі речі, які мені не подобалися. Бог знає, з якої причини, але він переконав мене, що все в порядку. Ви в кінцевому підсумку робите речі, які для вам дуже невластиві, в тому числі статеві акти".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що робити з нарцисами після цвітіння: правило досвідчених садівників

Правила догляду за нарцисами на клумбі - що робити після цвітіння, як обрізати, чи потрібно зв'язувати листя, коли прибирати

Чи є в українській мові слово Пасха, як правильно називати велике християнське свято

Як правильно називати свято Великодня - Паска, Пасха та інші варіанти, які використовуються і не використовуються

Як прати джинси у пральній машині, щоб вони не втратили колір: дієві поради

Поради, які допоможуть зберегти життя джинсам якомога довше - як правильно прати річ ы як часто потрібно це робити