Лайм

Фанати вивчають новий трейлер "Людини-павука", і вони впевнені - у фільмі буде відразу три Пітера Паркера

Чекаємо на прем'єру вже 16 грудня

Фанати Marvel дочекалися новий трейлер саги "Людина-павук: Додому шляху немає", і тепер майже впевнені, що ми побачимо в ньому відразу трьох Пітерів Паркерів - у виконанні Тома Голланда, Ендрю Гарфілда (2012) та Тобі Магвайра (2000). Так, все як у тому мемі.

Фото: Meme-arsenal

Обережно, можливі спойлери!

Студія Marvel презентувала другий трейлер фільму "Людина-павук: Додому шляху немає", його прем'єра в Україні відбудеться вже 16 грудня. За сюжетом Пітер Паркер (Том Голланд) робить все, щоб світ забув про особистість людини-павука, адже в попередній частині кінофраншизи - фільмі "Людина-павук: Далеко від дому" - її розкрили.

З цим Паркер звертається до Доктора Стренджа (Бенедикт Камбербетч), і той береться допомогти певним закляттям, яке має стерти спогади людей про особистість молодого супергероя. У результаті щось іде не так, і в сучасний світ потрапляють вже добре знайомі нам лиходії з паралельних реальностей – Доктор Октавіус, Зелений Гоблін, Піщана людина, Електро та Ящір.

Якшо слідувати такій логіці, у всесвіті нинішнього Пітера Паркера (Холланда) мали опинитися й інші Пітери Паркери (Гарфілд та Магвайр). Тим більше, що чутки про це ходять уже доволі давно. Однак у новому трейлері ми, як і раніше, бачимо лише одного Пітера Паркера - Тома Голланда. Але це якщо не придивлятися.

Уважні шанувальники Marvel почали вивчати трейлер по кадрам і натрапили на дещо цікаве. Після цього з'явилася теорія, що автори трейлера спеціально вирізали Тобі Магвайра та Ендрю Гарфілда з відео, щоб зберегти інтригу.

З ким б'ються лиходії?

Зокрема, увагу фанів привернула фінальна сцена битви із лиходіями - Піщаною людиною, Ящером та Електро. З нею точно щось не так: три лиходія, одна Людина-павук, при цьому Том Голланд кидається на Піщану людину, а Ящер та Електро летять назустріч невідомому. Здається, у кадрі когось не вистачає.

Хто вдарив Ящера?

Разом із цим користувач Twitter із ніком Spider-Man NWH Updates and Leaks звернув увагу на бразильську версію трейлера, до якої увійшли додаткові кадри цієї сцени (наразі їх немає в жодному трейлері). І в одній із цих сцен Ящер, який летить назустріч невидимому, раптом отримує невидимий удар по обличчю.

Хто ж рятує Ем-Джей?

Ще одна фанатська версія передбачає, що в сцені падіння Мері Джейн (Зендая) з висоти дівчину врятує не Том Голланд, адже наймолодший супергерой носить новий костюм з обладунків, а рука в кадрі нагадує рукавичку з тканини.

Дивіться також оригінальний трейлер фільму "Людина-павук: Додому шляху немає" англійською:

  • Тим часом HBO Max тизерить спеціальний епізод "Повернення до Хогвартсу" (Return to Hogwarts), який покаже до 20-річчя картини "Гаррі Поттер та філософський камінь". У ньому з'являться виконавці головних ролей та багато інших причетних до першого фільму франшизи.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як перевірити, чи свіже яйце: 4 способи, які потрібно знати кожному

Для того, щоб визначити свіжість яєць в домашніх умовах або в магазині, можна скористатися простими лайфхаками

Кулінарний лайфхак, щоб варені яйця не тріскалися і добре чистилися

Щоб яйця добре чистилися і не тріскалися, їх потрібно опускати в киплячу воду або варити на пару

Що робити з нарцисами після цвітіння: правило досвідчених садівників

Правила догляду за нарцисами на клумбі - що робити після цвітіння, як обрізати, чи потрібно зв'язувати листя, коли прибирати