Лайм

HBO покаже спецепізод "Гаррі Поттера" - він присвячений 20-річчю першого фільму

Прем'єра відбудеться 1 січня

Стрімінгова платформа HBO Max покаже спеціальний епізод "Повернення до Гоґвортсу" (Return to Hogwarts), присвячений 20-річчю виходу фільму "Гаррі Поттер та філософський камінь" - першої картини франшизи.

Картина розповість "захоплюючу історію через нові докладні інтерв'ю та розмови з акторами". У випуску візьмуть участь виконавці головних ролей: Деніел Редкліфф, Емма Вотсон та Руперт Грінт. А також Том Фелтон, Роббі Колтрейн, Джеймс та Олівер Фелпс, Меттью Льюїс та багато інших.

У ретроспективі актори повернуться до оригінальних декорацій школи-інтернату Гоґвортс, які були показані у першому фільмі про Гаррі Поттера, випущеному у листопаді 2001 року.

В епізоді також з'явиться режисер Кріс Коламбус, а ось ім'я Джоан Роулінг у списку учасників не значиться. Автор серії романів про Гаррі Поттера фігуруватиме лише на архівних кадрах, зазначають джерела Reuters. Письменницю неодноразово звинувачували у трансфобії через її висловлювання про трансгендерних людей.

Прем'єра спецвипуску "Повернення до Гоґвортсу" відбудеться на HBO Max 1 січня 2022 року.

  • Де знаходяться Гоґвортс та Готем? Друзі склали карту світу із 5000 фантастичних фільмів та книг. Атлас вигаданих місць став справжнім скарбом для гіків.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків