Лайм

Як визначити розмір грудей для покупки бюстгальтера: 3 простих кроки

Дізнайтесь результат за лічені хвилини

Бюстгальтер, яким би він не був красивим, ні в якому разі не повинен викликати відчуття дискомфорту і бажання швидше від нього "позбутися". Неправильно підібрана білизна може призвести до натирання шкіри чи здавлювання грудей, а це у майбутньому загрожує появою більш серйозних проблем з молочними залозами. Саме тому важливо не помилитися при визначенні розміру та виборі бюстгальтера. theLime розповість, які заміри потрібно зробити, щоб отримати точний результат.

1. Як визначити розмір бюстгальтера?

Обхопіть шкіру під грудьми так, щоб сантиметрова стрічка не врізалася в тіло, але і не сповзала. Слідкуйте, щоб по всьому периметру стрічка перебувала на одному і тому ж рівні. Після чого отримані дані запишіть та звіртеся з загальноприйнятою таблицею розмірів.

Фото: Pinterest

2. Як вибрати форму чашки?

Виміряйте об'єм грудей таким чином, щоб сантиметрова стрічка знаходилася на рівні спини ззаду і на місці, що найбільше випирає на грудях, спереду. Стрічка не повинна сповзати чи стягувати шкіру. Якщо у вас асиметричні груди, орієнтуйтеся на розмір тієї, що більше.

3. Для того, щоб з'ясувати розмір чашки бюстгальтера, віднімайте з обхвату грудей обхват під грудьми. Наприклад: Обхват грудей - 95, обхват під грудьми - 80. Віднімаємо, виходить 15. Це В або С чашка - в залежності від моделі. Отримане число звірте з наступною таблицею:

10-12 см - розмір 0 (АА)

12-13 см - розмір 1 (А)

13-15 см - розмір 2 (В)

15-17 см - розмір 3 (С)

18-20 см - розмір 4 (D)

20-22 см - розмір 5 (DD)

23-25 см - розмір 6 (Е)

26-28 см - розмір 6+ (F)

Не забувайте про те, що при покупці білизни обов'язково потрібно вивчати таблицю розмірів конкретного виробника, адже між собою вони можуть відрізнятися.

На що слід звернути увану при виборі бюстгальтера?

  • Бюстгальтер повинен застібатися не на останні, а на найперші гачки. Вся справа в тому, що з часом білизна розтягується, а таким чином ви продовжите період її експлуатації.
  • Ремінці не мають бути занадто тугими чи занадто вільними. Найкращий варіант, коли між ремінцем і шкірою можна просунути два пальця.
  • Щоб перевірити, чи правильний розмір ви обрали, можна зробити так: перевірте, щоб між шкірою грудей і бра не залишалося жодного простору, при цьому чашка не повинна передавлювати.
  • Бюстгальтери на кісточках мають сидіти на ребрах, не створюючи при цьому неприємні відчуття. Кісточки також повинні зручно розташовуватися під руками, щоб груди не випадали зверху чи збоку.

Фото: Getty Images

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як перевірити, чи свіже яйце: 4 способи, які потрібно знати кожному

Для того, щоб визначити свіжість яєць в домашніх умовах або в магазині, можна скористатися простими лайфхаками

Кулінарний лайфхак, щоб варені яйця не тріскалися і добре чистилися

Щоб яйця добре чистилися і не тріскалися, їх потрібно опускати в киплячу воду або варити на пару

Що робити з нарцисами після цвітіння: правило досвідчених садівників

Правила догляду за нарцисами на клумбі - що робити після цвітіння, як обрізати, чи потрібно зв'язувати листя, коли прибирати