Лайм

Як зняти лак з нігтів без спеціального засобу: 7 простих способів, які варто знати

Знайдіть оптимальний для себе варіант

Ацетон можна знайти в косметичці більшості жінок, однак трапляється й таке, що засіб закінчився в самий невідповідний момент. А часу, щоб бігти у магазин за новим, з якихось причин теж немає. В таких випадках представниці прекрасної статі починають шукати відповідь на питання: які народні засоби можуть замінити ацетон? У цьому матеріалі theLime розповість про 7 перевірених способів, які допоможуть зняти лак без спеціальної рідини.

Фото: unsplash.com

Спосіб 1: лак для волосся

За допомогою звичайного лаку для волосся можна зняти лак з нігтів. Для цього потрібно нанести засіб на ватний диск і обробити кожен ніготь. Цей лайфхак є ефективним, адже дозволить швидко позбутися старого покриття, однак варто зберігати обережність, щоб лак для волосся не нашкодив вашим рукам.

Спосіб 2: дезодорант у вигляді спрею

Засіб теж нанесіть на ватний диск, після чого починайте знімати старий лак з нігтів. Не використовуйте занадто багато дезодоранту, оскільки через його різкий запах може початися запаморочення.

Спосіб 3: парфуми або чоловічий одеколон

Ці засоби теж прийдуть на допомогу у випадку, якщо під рукою немає ацетону. На ватний диск нанесіть парфумерний засіб і обробіть нігтьову пластину. Парфум видаляє лак не так швидко, як би хотілося, тому знадобиться трохи часу та терпіння.

Спосіб 4: спирт

Його теж можна використовувати як альтернативу рідини для зняття лаку. Нанесіть на ватний диск засіб та обробіть кожен ніготь. Після процедури рекомендується нанести на рук крем, що запобігти сухості шкіри.

Фото: Getty Images

Спосіб 5 перекис водню

Нанесіть на ватний диск рідину і видаліть залишки лакового покриття з нігтьової пластини.

Спосіб 6: соняшникова олія

Використання цього народного засобу теж підходить для зняття старого покриття. Для цього олію нанесіть на всі нігті і почекайте хвилин п'ятнадцять-двадцять, після чого видаліть лак з нігтів.

Спосіб 7: лимонний сік та оцет

Для цього візьміть винний або звичайний оцет, концентрація якого не повинна перевищувати семи відсотків. На 50 мл рідини знадобиться 20 мл соку лимона. Нанесіть отриманий розчин на ватний диск і ретельно обробіть кожен ніготь. Після чого лак легко стирається з нігтьової пластини. Якщо з першого разу бажаного ефекту досягти не вдалося, процедуру слід повторити.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як перевірити, чи свіже яйце: 4 способи, які потрібно знати кожному

Для того, щоб визначити свіжість яєць в домашніх умовах або в магазині, можна скористатися простими лайфхаками

Кулінарний лайфхак, щоб варені яйця не тріскалися і добре чистилися

Щоб яйця добре чистилися і не тріскалися, їх потрібно опускати в киплячу воду або варити на пару

Що робити з нарцисами після цвітіння: правило досвідчених садівників

Правила догляду за нарцисами на клумбі - що робити після цвітіння, як обрізати, чи потрібно зв'язувати листя, коли прибирати