Лайм

Як почистити засмічений динамік телефону: найпростіші способи

Оберіть для себе найкращий варіант

У процесі використання наш гаджет забруднюється, тому потрібно регулярно за ним доглядати: вчасно протирати екран, а також не забути про динамік. Саме про те, як почистити сітку динаміка телефону в домашніх умовах, йтиметься у цьому матеріалі.

Динаміки смартфона збирають на себе ворсинки, пил і різний бруд, який людина може навіть і не бачити. І якщо не очищувати їх тривалий час, ви помітите, як звук стає глухим. Однак не поспішайте бігти до майстрів, спробуйте вирішити це питання власними силами, і допоможуть вам у цьому дієві методи, які перераховані нижче.

Фото: unsplash.com

Спосіб 1: ватний диск або ватні палички для чищення вух

На ватний диск чи палички нанесіть невелику кількість спирту, після чого починайте процес очищення. Плавними рухами очищайте отвори динаміка до тих пір, поки не вдасться позбавитися від усього бруду. Натискати занадто сильно на диск чи палички не потрібно, оскільки вата може потрапити всередину і дістати її звідти буде не так просто.

Спосіб 2: зубна щітка

Для цього використовуйте щітку зі щетиною середньої жорсткості — м’яка щетина недостатньо ефективна для видалення бруду, тоді як занадто груба та густа не підійде для того, щоб почистити маленькі отвори динаміка.

Фото: unsplash.com

Спосіб 3: липкий предмет

Почистити сітку динаміка можна за допомогою скотча чи жувальної гумки. Для цього приклейте елемент на сіточку динаміка, переконавшись що гумка чи скотч щільно прилягяють до забрудненої поверхні. Після чого зніміть липкий предмет та насолоджуйтесь отриманим результатом. Якщо з першої спроби досягнути бажаного ефекту не вдалося, повторіть процедуру ще раз.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як перевірити, чи свіже яйце: 4 способи, які потрібно знати кожному

Для того, щоб визначити свіжість яєць в домашніх умовах або в магазині, можна скористатися простими лайфхаками

Кулінарний лайфхак, щоб варені яйця не тріскалися і добре чистилися

Щоб яйця добре чистилися і не тріскалися, їх потрібно опускати в киплячу воду або варити на пару

Що робити з нарцисами після цвітіння: правило досвідчених садівників

Правила догляду за нарцисами на клумбі - що робити після цвітіння, як обрізати, чи потрібно зв'язувати листя, коли прибирати