Лайм

Експерт поділився лайфхаком, як захистити лобове скло автомобіля від замерзання

Корисні поради для автомобілістів

З настанням морозів у автомобілістів зросте кількість непотрібного клопоту. Один з них – постійно очищати лобове скло від льоду та інею. Цей процес може зайняти багато часу, якого вранці й так не вистачає. Автомобільний експерт Роджер Гріггс запропонував неймовірний спосіб уникнути цих ранкових страждань.

Читайте також: Скло може тріснути: як не варто чистити авто від снігу та льоду.

Що робити, щоби не замерзало лобове скло, експерт розповів у розмові з The Mail, пише Express.co.uk. Рождер радить паркувати машину якомога ближче до будинку, оскільки тепло, що надходить від нього, допоможе запобігти утворенню льоду.

Фото: pixabay.com

Якщо немає можливості поставити авто поблизу будівлі, спробуйте направити його на схід, щоб лобове скло було першою частиною машини, на яку потрапить сонце.

Автомобільний експерт також радить накривати авто в зимовий час. Якщо у когось із автовласників немає автомобільного чохла, то він може накрити лобове скло "ковдрою або картоном".

"У деяких власників є повне покриття автомобіля, але якщо це здається надмірним або дорогим, допоможе накриття лобового скла ковдрою або картоном. Але переконайтеся, що це безпечно: вітряна ніч може призвести до того, що ваше укриття зникне дорогою", - застерігає Гріггс.

Крім цього, експерт пропонує заздалегідь використовувати антилід для скла, щоб запобігти утворенню інею при зниженні температури.

Дізнайтеся також, чим протирати лобове скло автомобіля, щоб воно не запотіло: простий лайфхак.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як перевірити, чи свіже яйце: 4 способи, які потрібно знати кожному

Для того, щоб визначити свіжість яєць в домашніх умовах або в магазині, можна скористатися простими лайфхаками

Кулінарний лайфхак, щоб варені яйця не тріскалися і добре чистилися

Щоб яйця добре чистилися і не тріскалися, їх потрібно опускати в киплячу воду або варити на пару

Що робити з нарцисами після цвітіння: правило досвідчених садівників

Правила догляду за нарцисами на клумбі - що робити після цвітіння, як обрізати, чи потрібно зв'язувати листя, коли прибирати