RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Жертви довгого списку: хто з улюбленців України пролетів повз Раду

Хто більше не буде розважати українців витівками в Раді

Хто більше не буде розважати українців витівками в Раді УНІАН

Після дострокових виборів до Верховної Ради, які відбулися 21 липня і зафіксували тріумфальну перемогу "Слуги народу", поза парламентом раптово виявилося значне число політиків зі стажем, які за останні роки дуже і дуже полюбилися українцям.

"Апостроф", підбиваючи підсумки виборів, вже розповів про втрати на мажоритарному "фронті" , а тепер вшанує і тих, хто став жертвою партійної боротьби, захищаючи списки.

Партія Медведчука-Рабиновича-Бойка може бути цілком задоволена своїм результатом на виборах, оскільки ОПЗЖ взяла друге місце, набравши 13%. На щастя, така перемога не дозволила потрапити в Раду скандальній екс-главі Слов'янська Нелі Штепі, яку в ОПЗЖ поселили під номером 74. "Благодарочок" Путіну від Штепи в Раді точно не треба.

"Батьківщина" також зазнала спискових втрат, проте всі "потрібні" люди опинилися в прохідній частині. З сумом згадуватимуть хіба що Олександру Кужель, у якої в Раді восьмого скликання стався досить дивний конфлікт з нардепом Андрієм Тетеруком.

Разом з тим, цілий ряд політиків, які йшли з Петром Порошенко, виявилися непрохідними. Зокрема, мова йде про Тетяну Чорновіл, Юрія Бірюкова, В'ячеслава Кириленка, Олександра Бригинця та інших.

Ну і хто тепер буде їсти морозиво під час засідань парламенту ...

Гірше йдуть справи з партіями, які зовсім "не змогли". Найбільша втрата, звичайно ж, "радикали" Ляшка. Сам Олег Валерійович чого тільки вартий. Ех, ви, скотиняки ...

За списком партії "Сила і честь" в Раду хотіли потрапити Ігор Смєшко, Олена Сотник, Рефат Чубаров та інші. Але, не судилося.

Не пощастило з українцями і прем'єру Володимиру Гройсману з його стратегією. Чи то українці не вловили суть стратегії, чи то зірки не так стали, але Гройсман пролетіли повз Раду, забравши з собою того самого Тетерука, Євгена Нищука, Лілію Гриневич та інших відомих політиків. А Гройсман же пішов навіть на це!

Ще одна втрата для Ради - ВО "Свобода". Привіт, Олег Тягнибок і вся братія.

Не потрапив в Раду і "справжній полковник" Анатолій Гриценко, який потягнув з собою на дно зокрема і Миколу Томенка. Не допоміг навіть креатив з натяком на службу Зеленському.

Окремої згадки варті Андрій Садовий, який під вибори заблукав в конопляному полі, Михайло Поплавський, що озброївся Олегом Винником, але так і не зумів розтопити серця "вовчиць".

Пом'янімо також і "Рух нових сил" - Міхеїла Саакашвілі, який за добу до голосування просто знявся з виборів на користь "Слуги народу".

Читайте також

Пошук "Патріотів": що НАТО пообіцяв Україні

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба приїхав в НАТО попросити ЗРК Patriot, що йому відповіли

Примара Трампа: як НАТО намагається допомогти Україні

На зустрічі глав МЗС країн — членів НАТО питання України — головне на порядку денному