RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

​Прес-конференція Порошенка: головні тези і реакція соцмереж

Порошенко після отримання безвізу з ЄС знайшов привід для спілкування з журналістами

Порошенко після отримання безвізу з ЄС знайшов привід для спілкування з журналістами З нагоди надання Україні безвізового режиму з ЄС президент України відповість на питання співробітників преси Фото: Олександр Гончаров / Апостроф

Президент України Петро Порошенко після тривалої перерви зважився нарешті поспілкуватися з українськими журналістами. Примітно, але про прес-конференцію стало відомо за два дні до її проведення, 12 травня.

14 травня в Україні відзначається День Європи і зустріч президента з журналістами призначена з нагоди надання українцям безвізового режиму з Європейським Союзом. Прес-конференція почалась о 15:00 в Адміністрації президента України і тривала майже 2 години. За цей час питання встигли поставити менше 20 ЗМІ.

Варто звернути увагу, що тривалий час журналісти публічно зверталися до президента з питанням, чому він не дає прес-конференцію, однак відповіді з АПУ так і не було. Останній раз Порошенко влаштовував прес-конференцію в червні минулого року. А до цього президент ще раз давав журналістам можливість задати запитання у січні 2016-го.

"Апостроф" стежив за прес-конференцією Порошенка, збираючи найголовніші цитати і реакцію соцмереж на слова президента.

Читайте також

Кінець Московському патріархату? Що готує Верховна Рада

Боротьба з російським впливом в Україні триває і Верховна Рада вже підготувала законопроект про заборону російської церкви

Чиновники, на вихід: кого зачепить квітнева хвиля звільнень

До кінця рішення щодо відставок топ-чиновників невідомі

Новий закон про мобілізацію: що зміниться для українців

Після кількох місяців дискусій Верховна Рада таки ухвалила багатостраждальний закон