RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Коли повернеться тепло: синоптики розповіли про погоду на тиждень

Прогноз погоди в Україні на 12-17 березня

Прогноз погоди в Україні на 12-17 березня Фото: pixabay.com

Тепла весняна погода змінилася першим березневим похолоданням, звичним в цю пору року. Якою буде погода в найближчий тиждень в Україні, дізнавався "Апостроф".

Згідно з даними Укргідрометцентру, найближчий тиждень буде дощовим.

У вівторок, 12 березня, дощ, а місцями і дощ зі снігом очікується по всій країні, крім п'яти центральних областей (Вінницька, Черкаська, Кропивницька, Січеславська і Полтавська).

Вдень на переважній більшості території країни буде 3-6 градусів з позначкою "плюс", у Миколаївській, Одеській областях та в Криму очікується +5-7, а в Закарпатті - до 9 градусів тепла. Вночі в західних, північних, східних і центральних областях очікуються заморозки, а на півдні і в Криму невеликий плюс (0+4).

Читайте: З надіями на тепло: синоптики розповіли, якою буде весна

У середу, 13 березня, погода різко зміниться. По всій країні буде сонячно. Температура виросте на 2-3 градуси практично у всіх регіонах країни. Найтепліше вдень буде у Чернівецькій області (+8-10), а найхолодніше - жителям Сумської та Луганської областей (+4-6). Ніч буде морозною, за винятком Одеської області (0+2) і Криму (+2-4).

прогноз погоды на 12 марта
1 / 1
прогноз погоды на 15 марта
1 / 1
прогноз погоды на 16 марта
1 / 1
прогноз погоды на 14 марта
1 / 1
прогноз погоды на 13 марта
1 / 1

У четвер, 14 березня, опади знову повернуться в Україну. На заході очікується дощ і мокрий сніг з дощем. В іншій частині країни - без опадів.

Вдень у західних, південних і центральних областях буде 7-10 градусів тепла, на півночі і сході України +5-7. Вночі морози до 4 градусів будуть на лівобережній частині України, а на правобережжі вже буде тепліше (0+2).

В останній робочий день тижня, 15 березня, дощі пройдуть у західних та східних областях. На решті території країни синоптики обіцяють суху погоду. Температура повітря складе 7-9 градусів тепла на заході, +6-8 на півночі, в центрі і на півдні і 3-6 градусів тепла в східних областях. Вночі невеликий "мінус" буде у всіх регіонах крім західних областей.

На вихідні потеплішає. Так, на більшості території країни сонечко прогріється до 11-13 градусів. Найхолодніше буде на сході - там стовпчики термометра покажуть +6-8 градусів. Вночі в західних областях буде до 4-5 градусів тепла. Опади у вигляді дощу синоптики прогнозують на заході, а в східних регіонах очікується мокрий сніг з дощем.

Читайте також

Кримінальні евакуатори - що ховається за вивіскою "Експрес-Т"

Фірма Експрес Таксі займається кримінальною діяльністю

У нас залишився останній форпост перед Часовим Яром - офіцер бригади "Рубіж"

Офіцер бригади Рубіж Володимир Черняк розповів про ситуацію у Часовому Яру та плани росіян захопити місто

Українці зачекалися тепла, але з Росії суне неприємний сюрприз

У вихідні в Україні буде перепочинок з дощем, але при цьому вночі очікуються заморозки до мінус 3 градусів