RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Пекельна спека з грозами: синоптики дали прогноз погоди на Трійцю

Прогноз погоди на 15 - 18 червня

Прогноз погоди на 15 - 18 червня Фото: pixabay.com

Найближчі три дні українці відпочиватимуть, оскільки у неділю, 16 червня, православні християни відзначають Трійцю. Тому вихідний також буде і 17 червня. Якою ж буде погода на ці дні - дізнавався "Апостроф".

Згідно з даними Укргідрометцентру, спека в найближчі дні не відступить. Крім того, у багатьох регіонах України пройдуть дощі з грозами.

У суботу, 15 червня, дощі з грозами очікуються в північних, центральних і західних регіонах, крім Волинської та Тернопільської областей. Сухо також буде на сході, півдні та в Криму.

Найспекотніше буде в східних і південних областях - там стовпчики термометра покажуть +31-33. У центральних і північних областях буде +29-32, а на заході очікується +28-30.

Вночі на сході синоптики прогнозують комфортні +14-16, на півдні спекотні +19-21, а на решті території України буде +17-19.

На Трійцю, 16 червня, температурна картина істотно не зміниться. На кілька градусів температура спаде на сході. Там очікується +27-29 з дощами і грозами. У північних, центральних і південних областях буде ясна погода, а стовпчики термометра вдень покажуть +29-31. Така ж температура буде і на заході, але там очікуються грози.

Прогноз погоди на 15 червня
1 / 1
Прогноз погоди на 16 червня
1 / 1
Прогноз погоди на 17 червня
1 / 1
Прогноз погоди на 18 червня
1 / 1
Прогноз погоди на 19 червня
1 / 1

У понеділок, 17 червня, на кілька градусів похолодає в західних областях - там очікується від 24 до 29 градусів тепла. Також в регіоні прогнозуються дощі з грозами, крім Житомирської області. Стабільність збережеться на півночі, в центрі і на півдні - там очікується ясна погода, а стовпчики термометра покажуть +28-31. На сході також буде сухо, але на кілька градусів холодніше (+27-29).

Варто також зазначити, що 15-17 червня, за даними Укргідрометцентру, в Україні переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Читайте також

Марш додому! Як спрацює скасування консульських послуг за кордоном

Експерти скептично поставилися до ідеї запровадження обмежень щодо роботи консульств

Дуже багато людей питає, чи буде новий наступ на Київ - офіцер Сил оборони

Офіцер Євген Тихий - про допомогу Україні, спроби росіян здійснити новий наступ та ймовірність контрнаступу ЗСУ

Окупаційні війська продовжують атакувати околиці Часового Яру - офіцер бригади "Рубіж"

Офіцер бригади Рубіж Володимир Черняк розповів про ситуацію у Часовому Яру та плани росіян захопити місто