RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

І знову літо: синоптики потішили погодою у вихідні

Прогноз погоди на 7 - 11 вересня

Прогноз погоди на 7 - 11 вересня Фото: pixabay.com

Перший тиждень календарної осені видалася теплим, але трохи дощовим. Втім, за прогнозами синоптиків, у найближчі дні опади покинуть територію України і в країні встановиться суха і ясна погода. Чого очікувати від погоди у вихідні, дізнавався "Апостроф".

Згідно з даними Укргідрометцентру, у суботу, 7 вересня, на території України опадів не очікується. Небо буде абсолютно ясним і тільки в столиці синоптики прогнозують невелику хмарність.

Найтепліше у цей день буде на півдні, сході та в центрі України. Вдень стовпчики термометрів в цих регіонах покажуть від 26 до 29 градусів з позначкою "плюс" (у Миколаївській області до +30), а після заходу сонця температура повітря впаде до +14-16, а на сході до +10 градусів.

На півночі буде від 25 до 27 тепла у денний час доби і +12-14 після заходу сонця.

На території Західної України в цей день очікуються найнижчі температури: від 23 до 25 тепла в денний час доби і + 10-12 вночі.

У неділю, 8 вересня, сонячна і безхмарна погода збережеться на більшій частині території України. Тільки на заході країни синоптики прогнозують невелику хмарність і короткочасні дощі з грозами на Закарпатті.

Температурна картина в неділю практично не зміниться: лише в частині західних областей денні показники температур виростуть на 1-2 градуси. На решті ж території країни - без істотних змін.

Прогноз погоди на 7 вересня
1 / 1
Прогноз погоди на 8 вересня
1 / 1
Прогноз погоди на 9 вересня
1 / 1
Прогноз погоди на 10 вересня
1 / 1
Прогноз погоди на 11 вересня
1 / 1

Початок наступного робочого тижня, понеділок, 9 вересня, принесе дощі з грозами жителям Закарпаття. Однак синоптики запевняють, що характер опадів буде короткочасним. На решті ж території буде сухо і трохи хмарно.

Найтепліше в понеділок буде на півдні та в центрі. Тут температура повітря прогріється до 27-30 градусів тепла вдень і впаде до 12-15 градусів з позначкою "плюс" вночі.

На сході і півночі буде трохи прохолодніше: 24-27 тепла стовпчики термометрів покажуть в денний час доби і +10-13 очікується вночі.

На заході буде ще прохолодніше: від 22 до 25 тепла вдень, а вночі температура повітря прогріється в діапазоні від 11 до 14 градусів з позначкою "плюс".

У вівторок, 10 вересня, грозовий фронт накриє західні області.

Читайте також

Борги у спадок: депутати зобов'яжуть українців платити за своїх батьків

Відмовитись від спадщини, якщо твої батьки винні – тепер не вийде

Ті з росіян, які вижили - навчилися воювати, - командир Грузинського легіону

Чому грузинські добровольці воюють за Україну — інтерв'ю із командиром Грузинського легіону

У Путіна провал з 9 травня, росіяни шукають нову сакральну дату - нацгвардієць Андрій Отченаш

Нацгвардієць Андрій Отченаш розповів, що відбувається біля Часового Яру та які втрати росіян