RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Погода у вихідні: синоптики обіцяють потепління

Прогноз погоди на 21 - 23 вересня

Прогноз погоди на 21 - 23 вересня Фото: pixabay.com

До фіналу першого місяця календарної осені погода в Україні різко змінилася, і температура повітря активно почала пікірувати у напрямку до нуля. Якою буде ситуація у вихідні, і чи варто чекати потепління, дізнавався "Апостроф".

За даними Укргідрометцентру, у суботу, 21 вересня, на території України збережеться прохолодна погода.

Найнижча температура очікується на півночі і сході України. Вдень стовпчики термометрів покажуть в цих регіонах від 12 до 14 градусів з позначкою "плюс", а вночі температура повітря опуститься до 3-5 градусів тепла.

На решті території буде трохи тепліше: від 13 до 15 тепла в денний час доби і близько 3-5 градусів тепла (на півдні +6-8) стовпчики термометрів покажуть в нічний час доби. Тільки на Закарпатті вдень буде триматися відносно тепла погода: від 15 до 17 градусів з позначкою "плюс", а вночі стовпчики термометрів покажуть ті ж 3-5 градусів тепла.

Також у цей день синоптики очікують короткочасні дощі в Донецькій, Луганській і Харківській областях. На решті території збережеться суха, але хмарна погода.

Прогноз погоди на 21 вересня
1 / 1
Прогноз погоди на 22 вересня
1 / 1
Прогноз погоди на 23 вересня
1 / 1
Прогноз погоди на 24 вересня
1 / 1
Прогноз погоди на 25 вересня
1 / 1

У неділю, 22 вересня, короткочасні дощі на сході країни збережуться. Так само, як збережеться і ясна погода на решті території України. Крім того, варто чекати і потепління.

На півдні, в центрі та заході країни вдень варто очікувати від 18 до 21 градуса тепла, а в нічний час доби температура повітря впаде в діапазоні від 6 до 9 градусів вище нуля.

На півночі та сході буде трохи прохолодніше: +12-15 вдень і близько 3-7 градусів з позначкою "плюс" у нічний час доби.

Початок нового робочого тижня, 23 вересня, не принесе особливих змін в температурну картину. А ось ситуація з опадами зміниться. На сході буде вже сухо. Так само як і в північних, південних і центральних регіонах країни. А ось на захід, за прогнозами синоптиків, налетять сильні опади.

Читайте також

Ціни на комуналку зміняться: за що українці платитимуть більше

Тариф на електроенергію в Україні підвищать з 1 червня до 3,5 гривні за 1 кіловат-годину, холодна вода поки що не подорожчає

Українці зачекалися тепла: яка погода буде у вихідні

Українці втомилися від дощів і чекають на повернення теплої квітневої погоди - і Гідрометцентр обіцяє тепло

Напади на військових з ТЦК: як припинити агресію

Українці стали все частіше поводитися агресивно щодо військових, які ще вчора захищали Україну в боях із російськими окупантами