RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

В Україну йде люта зима: будуть снігопади і сильний мороз

Як зміниться погода до кінця тижня

Як зміниться погода до кінця тижня Фото: pixabay.com

Початок лютого виявився вельми теплим: майже весняні температури вдень до +10 і навіть сонячне небо. Втім, за прогнозами синоптиків, зима ще візьме своє - вже цього тижня очікується падіння стовпчика термометра до 10 градусів морозу. Як зміниться погода до кінця тижня, дізнавався "Апостроф".

За даними Укргідрометцентру, у вівторок, 4 лютого, в Україні ще збережеться відносне тепло. На півночі, в центрі та на сході удень буде від 3 до 5 градусів тепла, а вночі очікується до +2 градусів.

На заході буде трохи тепліше: від +4 до +6 удень і все ті ж 0+2 вночі.

У південних регіонах збережуться високі температури, як для зими: від +6 до +10 градусів удень і 0+2 градуси тепла в нічний час доби. У північних регіонах очікуються дощі, на заході буде мокрий сніг, а на решті території збережеться хмарна, але суха погода.

Читайте: Довго чекати не доведеться? Харківський бабак дав цікавий "прогноз" на весну в Україні

У середу, 5 лютого, в Україні почне холоднішати. Від -1 до +1 буде як удень, так і вночі на півночі, сході та в центрі України.

Трохи тепліше буде на заході: 1-3 тепла удень (на Закарпатті + 3-5), і близько 2 градусів морозу синоптики прогнозують вночі.

У південних регіонах ще збережеться тепло: вдень стовпчики термометра покажуть від 5 до 7 градусів з позначкою "плюс", а вночі температура повітря впаде до 3-5 градусів вище нуля.

Рясні опади очікуються по всій території України. На півдні це будуть дощі, а на заході, півночі сході і в центрі мокрий сніг.

Прогноз погоди на 4 лютого
1 / 1
Прогноз погоди на 5 лютого
1 / 1
Прогноз погоди на 6 лютого
1 / 1
Прогноз погоди на 7 лютого
1 / 1
Прогноз погоди на 8 лютого
1 / 1

У четвер, 6 лютого, від 1 до 3 градусів морозу вдень очікується на заході, сході і в центрі України. Вночі на сході збережеться 1-3 градуси морозу, а ось в центрі і на заході України температура вночі впаде до 6 градусів морозу.

Від 2 до 4 градусів нижче нуля вдень буде на півночі України, а вночі тут очікується від 6 до 8 градусів з позначкою "мінус".

Найтепліше буде на півдні: від 1 градуса морозу до 1 градуса тепла (в Криму до +5), стовпчики термометрів покажуть у денний час доби, а після заходу сонця температура повітря впаде до 1-3 градусів морозу.

Мокрий сніг пройде по всій території країни крім Криму. Там у четвер очікуються дощі.

Читайте: Справжня казка! Опубліковано неймовірне фото засніжених Карпат

У п'ятницю, 7 лютого, від 2 до 4 градусів морозу вдень буде на сході, півночі та в центрі. Уночі в цих регіонах буде від 5 до 7 градусів нижче нуля.

1-3 градуси з позначкою "мінус" удень буде і на заході, а вночі очікується близько 5-7 градусів нижче нуля.

На півдні удень буде від 0 до 4 градусів морозу, а після заходу сонця стовпчики термометрів покажуть 2-6 градусів нижче нуля.

Мокрий сніг очікується по всій території країни.

У суботу, 8 лютого, в Україну прийдуть люті морози, але вночі. На заході, півночі, півдні та в центрі удень буде -1-4, а вночі температура повітря впаде від 7 до 11 градусів морозу.

Близько 7-11 градусів нижче нуля буде вночі і на сході, а ось удень там очікується від 5 до 7 градусів нижче нуля. Також в східних регіонах пройде сніг. На решті території буде без опадів.

Читайте також

Ціни на комуналку зміняться: за що українці платитимуть більше

Тариф на електроенергію в Україні підвищать з 1 червня до 3,5 гривні за 1 кіловат-годину, холодна вода поки що не подорожчає

Українці зачекалися тепла: яка погода буде у вихідні

Українці втомилися від дощів і чекають на повернення теплої квітневої погоди - і Гідрометцентр обіцяє тепло

Напади на військових з ТЦК: як припинити агресію

Українці стали все частіше поводитися агресивно щодо військових, які ще вчора захищали Україну в боях із російськими окупантами