RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Повернуться сніг і морози: синоптики здивували прогнозом на Страсний тиждень

Прогноз погоди на передвеликодній тиждень

Прогноз погоди на передвеликодній тиждень Фото: УНІАН

Весна впевнено наближається до свого екватора, а температура повітря в регіонах України продовжує поступово зростати. Утім, за прогнозами синоптиків, практично весь тиждень на території країни йтимуть дощі і трохи похолодає. Якою буде погода в найближчі дні, дізнавався "Апостроф".

Згідно з даними Укргідрометцентру, у вівторок, 14 квітня, практично по всій Україні пройдуть дощі, а на півночі і заході варто очікувати дощів із мокрим снігом. Сухо буде тільки в Донецькій і Луганській областях.

Найтепліше в цей день буде на півдні та сході України. Вдень стовпчики термометрів у цих регіонах покажуть від 15 до 18 градусів тепла, а вночі на півдні буде від 5 до 7 градусів вище нуля, а на сході - від 3 до 5 градусів з позначкою "плюс".

У центрі температура повітря вдень підніметься від 10 до 14 градусів тепла, а вночі стовпчики термометрів опустяться до 5-7 градусів вище нуля.

Найбільш прохолодно в цей день буде на заході і півночі України: вдень від +6 до +9 градусів, а після заходу сонця варто очікувати 3-5 тепла.

Читайте: Погрілися і досить: синоптик попередила українців про серйозне похолодання

У середу, 15 квітня, на заході і в центрі буде сухо, а ось на сході, південному сході і північному сході пройдуть короткочасні дощі. Вдень на всій території України - від 8 до 11 градусів тепла, а після заходу сонця на заході і півночі - від 1 до 3 градусів морозу, на півдні, сході та в центрі - від 3 до 5 градусів тепла.

У четвер, 16 квітня, температура повітря різко зросте. На півдні і заході синоптики прогнозують вдень від 15 до 19 градусів вище нуля, а вночі - від +3 до +5.

У центрі і на півночі України варто очікувати від 12 до 16 градусів тепла в денний час доби, а в нічний час - від 3 до 5 градусів тепла.

Найбільш прохолодно буде на сході: +10-+ 12 градусів вдень і 3-5 тепла - вночі.

Цей день обіцяє пройти практично без опадів, тільки в Харківській і Сумській областях можливі короткочасні дощі.

Прогноз погоди на 14 квітня
1 / 1
Прогноз погоди на 15 квітня
1 / 1
Прогноз погоди на 16 квітня
1 / 1
Прогноз погоди на 17 квітня
1 / 1
Прогноз погоди на 18 квітня
1 / 1

У п'ятницю, 17 квітня, дощі знову повернуться на захід і північ України. На решті території буде хмарно, але сухо.

Від 17 до 20 градусів тепла вдень буде на півдні країни. Вночі в південних регіонах - від 7 до 9 тепла.

На заході, півночі, сході і в центрі від 13 до 16 градусів тепла в денний час доби, а після заходу сонця стовпчики термометрів покажуть від 3 до 7 градусів з позначкою "плюс".

У суботу, 18 квітня, в Україні знову трохи похолоднішає. На заході, сході і в центрі стовпчики термометрів вдень покажуть від 8 до 11 градусів тепла, а вночі - від 3 до 7 градусів з позначкою "плюс".

Від 7 до 9 градусів тепла буде вдень на півночі країни, а вночі - від +5 до +7.

У південних регіонах в цей день від 12 до 14 градусів тепла буде вдень і близько 7-10 градусів вище нуля - у нічний час доби.

Сухо в цей день буде тільки на заході і південному заході країни. На решті території України очікуються короткочасні дощі.

Читайте також

Чи всім чоловікам потрібен штрих-код ТЦК: роз'яснення Міноборони

Кому з 18 травня обов'язково потрібно отримати VIN-код у ТЦК - речник Міноборони України Дмитро Лазуткін пояснив для всіх українців

Мобілізація засуджених: чи зможуть воювати ті, хто сидить по тюрмах

Нардепи ухвалили закон про мобілізацію засуджених - хто із зеків зможе воювати і на яких позиціях

Вперлися і видихнулися: що відбувається на півночі Харківської області

Росіяни не змогли просунутися в глиб української території