RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

В Україну йде літо, але з сюрпризом: синоптики здивували погодою на найближчі дні

У найближчі дні будуть температурні гойдалки

У найближчі дні будуть температурні гойдалки Фото: pixabay.com

Травень продовжує радувати українців комфортною погодою і високою температурою повітря. Правда, рясні опади також не залишають територію країни. Якої погоди чекати у найближчі дні, дізнавався "Апостроф".

Субота, 9 травня, видалася сонячним днем практично по всій території країни. Лише на сході місцями були короткочасні грозові дощі.

За даними Гідрометцентру, така ж картина погоди буде спостерігатися і у неділю, 10 травня. Короткочасні дощі знову пройдуть на сході України. На решті території країни буде хмарно, але без опадів.

Кардинальних змін температурної картини не очікується. Але невелике потепління синоптики все ж прогнозують: температура повітря в усіх регіонах підніметься на 1-2 градуси.

У понеділок, 11 травня, буде ще тепліше. Крім того, дощі припиняться по всій країні.

Зокрема, на заході вдень стовпчики термометрів покажуть від 22 до 26 градусів тепла, а вночі від 8 до 10 градусів з позначкою "плюс".

Та й в інших регіонах буде дуже тепло: від 20 до 24 градусів тепла удень і від 6 до 10 градусів тепла - у нічний час доби.

Різка зміна погоди очікується у вівторок, 12 травня. На заході температура повітря опуститься вдень до +10+12. Також пройдуть дощі. На решті території очікуються грози, але буде досить тепло - від 18 до 25 градусів з позначкою "плюс".

А ось в середу, 13 травня, очікується похолодання вже по всій країні. При цьому, опади покинуть територію України. По всій країні буде +12+15, і тільки на півдні сонечко прогріє повітря до +18.

Вночі на заході можливі опади у вигляді снігу.

У четвер, 14 травня, буде на 1-2 градуси тепліше але у південно-західних, північних, частині східних і центральних областях пройдуть дощі.

Читайте також

Ті з росіян, які вижили - навчилися воювати, - командир Грузинського легіону

Чому грузинські добровольці воюють за Україну — інтерв'ю із командиром Грузинського легіону

У Путіна провал з 9 травня, росіяни шукають нову сакральну дату - нацгвардієць Андрій Отченаш

Нацгвардієць Андрій Отченаш розповів, що відбувається біля Часового Яру та які втрати росіян

Великодня хода: яка погода буде у святкові вихідні

У Великодні вихідні погода в Україні буде помірною - сильна спека спаде, і в багатьох областях пройдуть дощі, місцями грози