RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

В Україну йде спека 30+: на Трійцю погода порадує частину України

Прогноз погоди на 6 - 8 червня

Прогноз погоди на 6 - 8 червня Фото: pixabay.com

Цієї неділі, 7 червня, православні відзначають Трійцю, а це значить, що українців чекають затяжні вихідні з 6 по 8 червня. І хоча початок літа видався холодним, синоптики прогнозують різке потепління у найближчі дні. Якою буде погода у вихідні, дізнавався "Апостроф".

У суботу, 6 червня, на півночі і заході країни очікуються грозові дощі. На решті території буде суха, але хмарна погода.

"Найтепліше буде на півдні, півночі, сході і в центрі. Удень стовпчики термометрів в цих регіонах покажуть від 25 до 28 градусів тепла, а вночі - від 13 до 16 градусів з позначкою "плюс", - розповіли "Апострофу" у Гідрометцентрі.

На заході в суботу буде прохолодніше. У денний час доби очікується від 21 до 24 тепла, а після заходу сонця від 11 до 14 вище нуля.

Дивіться: Мукачево пішло під воду після потужної зливи: відео потопу

У неділю, 7 червня, грозові дощі продовжать заливати західні області. На решті ж території прогнозується мінлива хмарність без опадів.

"На півдні, заході, півночі та в центрі температурна картина практично не зміниться, а ось на сході стане ще спекотніше: від 28 до 30 градусів тепла вдень і +12+14 у нічний час доби", - зазначили синоптики.

У понеділок, 8 червня, який також буде вихідним днем, на заході країни дощі з грозами не припиняться. У той же час на півночі, півдні, сході та в центрі буде сухо.

Найтепліше буде на півдні та сході. Стовпчики термометрів вдень тут покажуть від 28 до 31 градусу вище нуля. Вночі буде +20.

На півночі і в центрі синоптики прогнозують від 27 до 29 градусів тепла у денний час доби і від 17 до 19 градусів з позначкою "плюс" уночі.

А ось на заході +22+25 буде вдень і близько 13-17 тепла після заходу сонця.

Читайте також

Ті з росіян, які вижили - навчилися воювати, - командир Грузинського легіону

Чому грузинські добровольці воюють за Україну — інтерв'ю із командиром Грузинського легіону

У Путіна провал з 9 травня, росіяни шукають нову сакральну дату - нацгвардієць Андрій Отченаш

Нацгвардієць Андрій Отченаш розповів, що відбувається біля Часового Яру та які втрати росіян

Великодня хода: яка погода буде у святкові вихідні

У Великодні вихідні погода в Україні буде помірною - сильна спека спаде, і в багатьох областях пройдуть дощі, місцями грози