RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

В Україну йде спека до +30: синоптик назвала "переломну" дату

Вже з 6 червня в Україні встановиться по-справжньому літня погода, місцями повітря прогріється до +28+30 градусів.

Про це в Facebook написала відомий український синоптик Наталка Діденко.

Вже 5 червня температура повітря в Україні сягне +20 +24 градусів, в центральних областях і на півдні місцями до +26 градусів. У Сумській і Харківській областях буде трохи прохолодніше - +17 +22 градуси. Прогнозується поривчастий вітер південно-західного напрямку.

"5 червня дощі з грозами найбільш вірогідні в північних областях України, в Центрі, місцями на Заході і на Харківщині. Всі, хто не потрапив в цей мокрий список - завтра без істотних опадів", - пише Діденко.

У Києві 5 червня прогнозуються грозові дощі. Вітер південно-західний, поривчастий. Найближчої ночі вже +10 +12 градусів, вдень потеплішає до +22 +24 градусів.

"Уже з 6 червня тепло розкручуватися далі і нас чекають жаркі дні. На Трійцю (7 червня) в Україні очікується +23 +28 градусів, на півдні та сході місцями до +30 градусів!", - втішила синоптик.

За попередніми прогнозами, наступний тиждень в Україні буде спекотною і переважно сухою. Виняток становитиме тільки західний регіон, де йтимуть дощі і очікується низька температура повітря.

Як повідомляв "Апостроф", метеоролог Віра Балабух прогнозує, що літо в Україні буде супроводжуватися сильними зливами, градом і шквалами, при цьому дуже низька ймовірність, що екстремальною і тривалою буде спека.