RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Починається нова епоха, держави припинять своє існування - астролог Влад Росс

У житті росіян відбудуться великі зміни, а в Україні очікується цікавий поворот подій

У житті росіян відбудуться великі зміни, а в Україні очікується цікавий поворот подій Влад Росс Фото: Апостроф

У світі починається нова епоха, яка знаменується освоєнням космосу і використанням природних ресурсів інших планет. Мільйонери стануть найбіднішими людьми на планеті, а світом володітимуть корпорації. Що ж буде з Україною й Росією, яка доля чекає на українських олігархів, чи піде Володимир Зеленський на другий термін, і хто серед діючих українських політиків точно стане президентом - про це та багато іншого в ефірі програми ОДИН, ДВА І ТИ на Апостроф TV розповів астролог ВЛАД РОСС.

— Скажіть, я правильно розумію, астролог — це астроном, який навчився заробляти на цій темі?

— Насправді, ні. Я народився на Кавказі, моя мама була астрономом на гірській астрономічній станції Шаджатмаз при Ельбрусі. Вона по суті дивилася в космос, робила аналізи тих же сонячних плям, наскільки вони сильні тощо.

Із самого дитинства мені долею вже був зумовлений інтерес до планет та зірок. Це ж так манить, заворожує. Дивлюся в телескоп — планета Юпітер, а що вона значить? Потім я дізнаюся, що вона в мене головуюча в гороскопі. А Юпітер — це велике щастя та популярність.

— Астрологи повинні знати космос із погляду науки?

— Бажано, так. Але в нас в астрології є профани, які тільки знають, що значить планета, але не дивляться в небо. Але я намагаюся заглядати в телескоп, усе знати про зірки, сузір’я, тому що на нас впливають не лише планети, а й далекі туманності. Наприклад, туманність Андромеди, або якась злісна зірка Алголь. У кого вона в карті, той може покінчити життя самогубством або в нього все буде класно йти по життю, йому диявол віддає все, усе біля його ніг.

Наприклад, є такий футболіст Девід Бекхем — зірка Алголь сходила в момент його народження. Але потім вона несподівано може його забрати із земної сцени і знищити повністю його славу.

— Наскільки цей ринок потужний? Є мільйонери серед астрологів?

— Мільйон — це що? Ну, мільйон доларів — ви вважаєте, це багато? Або мільйон гривень? Купив квартиру — уже мільйонер у гривнях. Тому я собі дозволив це. Загалом, трошки підзаробляють. На хліб вистачає, будемо так говорити. Може, навіть ще й на хліб з маслом.

— Хто із сучасних лідерів консультується у свого астролога або звертає увагу на всі ці процеси?

— Я не знаю. Та цікавився навіть Зеленський, партія "зелених" ("Слуга народу", — "Апостроф"). Вони були здивовані, що я ще у 2017 році сказав, що Зеленський виграє вибори й точно стане президентом. І потім, чесно кажучи, навіть зверталися з їх партії.

— Це у вас сеанс зв’язку був після того, як він став президентом?

— Насправді, і до, і після. Але це не означає, що ми особисто зустрічаємося із Зеленським - це неправда. Але є люди.

— Астрологія — це наука чи окультизм? Як це назвати?

— Астрологія — це наука про зірки. Астрономія й астрологія розділилися лише в XVII столітті. Йоганн Кеплер займався астрологією, і навіть сам Коперник так заробляв гроші. Іншим способом він не міг заробляти, крім як складання натальної карти народження й персонального гороскопу на життя.

Дійсно, іноді все буває пов’язано аж до хвилини, коли відбувається дія. Наприклад, інавгурація Зеленського — коли він клав руку на Пересопницьке Євангеліє та йому піднесли булаву — відбувалася під час сходження перевернутого символу (повішений чоловік). Я відразу сказав, що це найбільша небезпека в його житті, що Зеленського можуть прибрати. Президентство для нього може плачевно закінчитись.

Знову ж, зірки схиляють, але не зобов’язують. Інавгурація під руйнівним градусом, під десятим градусом Льва сталася в момент підняття булави і принесення присяги Зеленським. Тим більше, зовсім недавно він уже нарвався на олігархів, які можуть не пробачити йому війни проти них. До речі, я передбачав, що Зеленський рано чи пізно від діалогу з олігархами перейде до війни проти олігархів. Зовсім недавно у своєму прогнозі я сказав, що дуже великі й серйозні загрози будуть у Фірташа. Й недавно його почали гнобити. Знову мій прогноз справдився.

— Натальні карти — це якийсь формуляр, за яким ви все визначаєте?

— Так. Ось дивіться, якщо душа заздалегідь заселяється в людину разом із тілом немовляти в лоно матері, то Дух вселяється в момент народження, у момент перерізання пуповини й першого крику дитини. Знаєте, як "в ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа". Й ось ця магічна атмосфера, пов’язана з першим криком дитини, — вона ніби запалює на все життя. Якась матриця програмує людину до кінця життя.

— Коперник цим же займався, так?

— Так. Ми з якоюсь заданістю народжуємося - це натальна карта народження на життя. Але планети весь час рухаються. Наприклад, у Зеленського навесні я побачив складну комбінацію, я завжди йому говорив: "Володимир Зеленський, тобі на посту потрібно пережити весну, інакше буде страх для тебе й жах".

Сатурн — планета великого нещастя — проходив по Сонцю Зеленського. Сонце — це планета королів. І що ви думаєте? Росія ледве не напала на Україну в цей час. Квітень — там взагалі катастрофічний місяць. Чекали, що ось-ось сунуться сюди війська Путіна. Він пережив. Зірки схиляють, але не зобов’язують. Це був найнебезпечніший період в усьому правлінні Зеленського на посаді. Ось саме в цьому році.

Володимир Зеленський у Донецькій областіФото: president.gov.ua

— У нас же за календарем Майя повинен був бути кінець світу.

— Ні, вони помилилися на 8 років. Кінець календаря Майя повинен був відбутися не у 2012 році, а у 2020-му. Вони завжди говорили, що саме 21 грудня розпочнеться новий цикл календаря Майя. Просто хтось помилився з роком. Вони весь час на 8 років помиляються. Ось, наприклад, було передбачено, що Колумб відкриє Новий світ в 1500 році, а виявилося на 8 років раніше — 1492 рік. Ісус Христос народився не в нульовому році, а рівно за 8 років до цього. Ці терміни плавають, і дати збиваються.

— Тобто ми зараз живемо в кінці світу, правильно?

— Ні, просто почалася нова епоха Водолія — 21 грудня 2020 року в день з’єднання Сатурна і Юпітера у Водолії. А Водолій — це ціле тисячоліття. Його епоха вже відчувається. Почалося освоєння космосу, ми будемо підкорювати планети і використовувати їх ресурси. Мільйонери стануть найбіднішими людьми, будуть трильйонери, які будуть привозити алмази з якогось астероїда. Зараз абсолютно інша епоха починається — епоха, коли держави припинять своє існування, а замість них корпорації будуть володіти світом.

— За кордоном астрологія настільки ж популярна річ, як і в Україні?

— Я знаю, що дуже хороші астрологи і психологи є в Америці. Вони там дуже добре заробляють.

— Скільки актуальних на сьогодні політиків мають із вами якісь відносини?

— Людей 20–30. Я точно не рахував.

— Кого серед клієнтів більше: жінок чи чоловіків?

— Більше чоловіків, тому що саме чоловіків у політиці більше. А так, просто по життю — більше жінок.

— Є якась бізнес-астрологія, щоби відстежувати ринки?

— Так. Сьогодні про біткоїни питали. Я кажу: "Хлопці, ну він був $60 тисяч — це його стеля в цьому році. А так зараз дивіться, щоби не впав нижче $20 тисяч".

На біткоїни теж є натальна карта. Він народився 3 січня 2009 року. На ретроградному Меркурії, як зараз, завжди ці цифрові валюти падають. Днями знову був обвал 10 %, і знову біткоїн обвалився до $30 тисяч і навіть нижче.

— Ви робили прогноз на майбутнє Росії? Що на неї чекає?

— У них саме зараз починається найнебезпечніший період. Уран входить у будинок влади й перебуватиме там у найближчі 2–3 роки. А Уран — це планета переворотів.

Як би не намагався зберегти владу нинішній путінський режим, який там уже більше 20 років, вони все одно будуть зметені в кінцевому підсумку. Відбудеться повна перебудова і зміна еліт. Вихідці з КДБ не будуть правити найближчим часом, при владі будуть зовсім інші люди.

— Давайте поговоримо про майбутнє олігархів. Наприклад, Рінат Ахметов. З ним взагалі щось може трапитися?

— Ахметов мені навіть час народження давав свого часу. Народився він о третій годині дня. Висхідний Козеріг, який рухається до своєї мети. За Сонцем він Діва, народився 21 вересня. А Місяць у нього в Скорпіоні, тому це такий дуже чіпкий жук, дуже хитрий, досьє в нього на всіх є. Він про проступки всіх усе знає. Ця непотоплювана людина. Я абсолютно впевнений, що Рінат Ахметов ніколи не буде потоплений.

Рінат АхметовФото: Getty images

Природно, якщо прийдуть — а зараз прийдуть нові суперолігархи, які куплять землю, — ось це буде найбільша небезпека для Ріната Ахметова. Не розборки з президентом або політичними героями, Верховною Радою, а саме розборки з трильйонерами з Америки, Європи й Китаю. Тому що вони прийдуть купувати землю в Україні. Але, з іншого боку, це говорить про що? Як тільки вони скуплять землю, конфлікт на Донбасі одразу закінчиться.

— А в Ігоря Коломойського що?

— Я завжди говорив, що я його бачу в Ізраїлі. Він повернеться туди й буде ховатися від американської в’язниці.

— Дмитро Фірташ?

— Я вже давно говорив, що його схоплять за одне місце. Загалом, його схопили, і я думаю, що після того, як Курц піде з влади — це канцлер Австрії, завдяки якому Фірташ усе ще знаходиться у Відні — то Фірташ одразу загримить в Америку до в’язниці, і буде довічний термін.

— Віктор Медведчук із дружиною?

— До Криму поїде. Там йому місце, по-моєму. У нього там будинок або вілла — я не знаю.

— Петро Порошенко?

— Петро Олексійович рано чи пізно втече до себе на дачу в Марбелью. Просто будуть приведені настільки незаперечні факти його корупції, що він не зможе перебувати в Україні.

— Володимир Зеленський стане олігархом?

— Ні. Розумієте, це генетично передається. Наприклад, батько Володимира Олександровича. Він йому якось машину подарував - чи то Тойоту, то чи ще якусь. Батько відмовився від цієї машини і до сих пір їздить на своїй старій.

— А другий термін буде?

— Ви знаєте, у нього непоганий 2024 рік.

— Я часом не здешевив ваші послуги цим питанням? Ви багато сказали.

— Ні, там же є ще Разумков. Я завжди говорив, що це майбутній президент України.

— Це сміливо.

— Я завжди роблю сміливі прогнози. Я завжди передбачав, що Ющенко стане президентом, і ніхто не вірив. Я, до речі, і замах на нього передбачав і навіть Червоненко не дасть збрехати, ми виявили бомбу під його машиною. Його хотіли підірвати після того, як він уже виграв вибори. Я взагалі не фанат Януковича, але, коли боролися за президентське крісло Тимошенко і Янукович, я сказав, що у Януковича зоряний шанс обіграти Тимошенко. Він і виграв. Я передбачив усіх президентів.

Читайте також

Ціни на комуналку зміняться: за що українці платитимуть більше

Тариф на електроенергію в Україні підвищать з 1 червня до 3,5 гривні за 1 кіловат-годину, холодна вода поки що не подорожчає

Українці зачекалися тепла: яка погода буде у вихідні

Українці втомилися від дощів і чекають на повернення теплої квітневої погоди - і Гідрометцентр обіцяє тепло

Напади на військових з ТЦК: як припинити агресію

Українці стали все частіше поводитися агресивно щодо військових, які ще вчора захищали Україну в боях із російськими окупантами

Новини партнерів