RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Похолодає до п'яти градусів: в Україні різко зміниться погода

Всі вихідні Україну заливатимуть дощі

Всі вихідні Україну заливатимуть дощі Дощі очікуються практично по всій Україні Фото: segodnya.ua

"Бабине літо" в Україні поступово йде на спад. За прогнозами синоптиків, протягом тижня почнеться похолодання. Якої зміни погоди очікувати вже у вихідні - з'ясовував "Апостроф".

За даними Укргідрометцентру, у суботу, 18 вересня, на заході, півночі, півдні та в центрі пройдуть рясні дощі з грозами. Хмарно, але сухо буде тільки на сході.

Втім у цей день ще збережуться комфортні температури повітря. На півдні, сході та в центрі вдень стовпчики термометрів покажуть від 20 до 22 градусів тепла, а після заходу сонця на півдні буде від 15 до 18 градусів тепла, в центрі +13+15, а у східних регіонах близько +10.

Дивіться: Більшу частину України накриють дощі - коли вони припиняться: дані радара погоди

На півночі і заході в цей день буде від 14 до 18 градусів тепла у денний час доби. Вночі стовпчики термометрів впадуть до +11+13 градусів.

У неділю, 19 вересня, дощі продовжать заливати практично всю територію України. Сухо буде тільки у трьох регіонах: Чернігівській, Запорізькій та Херсонській областях.

У цей же день почне холоднішати. На заході вдень очікується від 7 до 11 градусів тепла (на Закарпатті +12+14), у нічний час доби синоптики прогнозують 5-8 градусів з позначкою "плюс".

Трохи тепліше буде на півночі України: +14+16 у денний час доби і 8-10 градусів тепла синоптики очікують уночі.

У центрі і на сході вдень очікується 17-20 тепла, а вночі стовпчики термометрів покажуть близько 10 градусів з позначкою "плюс".

Читайте: Бабине літо ще повернеться: синоптик назвав точні дати

Відносно літнє тепло збережеться ще на півдні: +20+23 градуси вдень і 12-16 градусів вище нуля очікується вночі.

Початок нового робочого тижня, понеділок, 20 вересня, пройде під акомпанемент дощів на півночі і сході України. На решті території синоптики не прогнозують опадів.

У цей день очікується ще істотніше похолодання. Вдень на заході прогнозується від +7 до +10 градусів, а вночі буде 5-7 тепла.

На півночі і в центрі стовпчики термометрів удень покажуть 10-14 градусів тепла, а в нічний час доби від +5 до +8.

На сході і півдні вдень буде +15+20 градусів, а в нічний час стовпчики термометрів покажуть 10-12 градусів з позначкою "плюс".

Читайте також

Ціни на комуналку зміняться: за що українці платитимуть більше

Тариф на електроенергію в Україні підвищать з 1 червня до 3,5 гривні за 1 кіловат-годину, холодна вода поки що не подорожчає

Українці зачекалися тепла: яка погода буде у вихідні

Українці втомилися від дощів і чекають на повернення теплої квітневої погоди - і Гідрометцентр обіцяє тепло

Напади на військових з ТЦК: як припинити агресію

Українці стали все частіше поводитися агресивно щодо військових, які ще вчора захищали Україну в боях із російськими окупантами

Новини партнерів