RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Погода різко зміниться: українська осінь готує сюрприз

Дощі принесуть в Україну потепління

Дощі принесуть в Україну потепління Фото: meta.ua

Друга декада вересня стартувала з дощів практично на всій території України. Втім для осені явище цілком характерне. За прогнозами синоптиків, така погода затримається ще щонайменше тиждень. Детальніше про погоду на тиждень дізнавався "Апостроф".

За даними "Укргідрометцентру", у понеділок, 12 вересня, практично у всіх регіонах пройдуть дощі. Від опадів "врятується" лише Сумська область, а ось на півдні та в центрі очікуються навіть грози.

Найтепліше буде у південних областях. Вночі стовпчики термометрів покажуть від 12 до 14 градусів тепла, а вдень варто очікувати від 19 до 21 градуса з позначкою "плюс".

На сході та в центрі буде трохи прохолодніше: вночі від +9 до +11, а вдень синоптики прогнозують від 15 до 18 градусів тепла.

На півночі та заході України у нічний час доби очікується 8-10 градусів тепла, а вдень - від +11 до +15.

У вівторок, 13 вересня, температурна картина залишиться практично незмінною, а ситуація з опадами не дасть жодному регіону шансу на суху погоду: у всіх регіонах синоптики прогнозують дощі.

У середу, 14 вересня, погода різко зміниться. Короткочасні дощі очікуються лише у Донецькій, Луганській та Харківській областях. На решті території буде хмарно з проясненнями.

Найтепліше буде на заході. Вночі стовпчики термометрів покажуть 9-11 градусів тепла, а вдень повітря прогріється до 19-22 градусів із позначкою "плюс".

На півдні, сході та в центрі вночі очікується від 9 до 12 градусів тепла, а вдень синоптики прогнозують від 16 до 19 градусів вище нуля.

На півночі вночі буде від +8 до +10, а вдень очікується 15-17 градусів тепла.

У четвер, 15 вересня, дощі знову повернуться до України. Сухо буде лише у Криму, а також у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській області. На решті території країни пройдуть дощі.

Та попри опади, на півдні буде достатньо тепло: від 12 до 15 градусів з позначкою "плюс" уночі та 21-24 градуси тепла вдень.

На решті території вночі очікується від 11 до 14 градусів тепла, а вдень повітря прогріється в діапазоні від 16 до 19 градусів вище нуля.

У п'ятницю, 16 вересня, дощі знову заллють усю без винятку територію України. Але на країну чекає потепління.

На півдні вночі – від 13 до 15 градусів тепла, а вдень – від +24 до +27.

На сході та в центрі у нічний час доби варто очікувати від 11 до 13 градусів тепла, а ось вдень повітря прогріється в діапазоні від 21 до 24 градусів тепла.

На півночі та заході країни вночі чекаємо 11-13 градусів тепла, а вдень – від +17 до +19.

Читайте також

Ціни на комуналку зміняться: за що українці платитимуть більше

Тариф на електроенергію в Україні підвищать з 1 червня до 3,5 гривні за 1 кіловат-годину, холодна вода поки що не подорожчає

Українці зачекалися тепла: яка погода буде у вихідні

Українці втомилися від дощів і чекають на повернення теплої квітневої погоди - і Гідрометцентр обіцяє тепло

Напади на військових з ТЦК: як припинити агресію

Українці стали все частіше поводитися агресивно щодо військових, які ще вчора захищали Україну в боях із російськими окупантами

Новини партнерів