RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Снігопади, дощі та трохи сонечка: яка погода буде у вихідні

Синоптики дали прогноз на 11-13 лютого

Синоптики дали прогноз на 11-13 лютого У суботу сніжитиме на півночі і північному заході Фото: terminovo.te.ua

Перша декада лютого відмітилася поверненням в Україну морозів та снігопадів. Втім зимовий сезон все одно рухається до фіналу: світловий день збільшується, а сонця стає дедалі більше. Однак за прогнозами синоптиків, очікувати швидкого потепління ще не варто. Принаймні найближчими днями, адже у більшості регіонів збережеться стабільний "мінус". Якою буде погода у вихідні - дізнавався "Апостроф".

За даними Укргідрометцентру, у суботу, 11 лютого, на півночі та північному заході України пройдуть снігопади. На решті території країни буде сухо та навіть сонячно.

На півдні вночі стовпчики термометрів покажуть від 2 до 6 градусів морозу, зате вдень буде від 3 до 5 градусів тепла.

На півночі, заході та в центрі вночі синоптики прогнозують від 2 до 7 градусів нижче нуля, а вдень від 1 до 4 градусів тепла.

Найпрохолодніше у суботу буде на сході. У нічний час доби тут буде від 7 до 9 градусів морозу, а от вдень від 0 до +2 градусів.

Дивіться: На Київщині утворився крижаний затор: можливе збільшення води в Десні

У неділю, 12 лютого, на заході, сході та в Криму очікуються опади у вигляді мокрого снігу. На решті території буде переважно сонячно, проте синоптики попереджають, що протягом дня можливі короткочасні дощі.

На заході, півночі та сході вночі варто очікувати від 1 до 5 градусів морозу, а вдень повітря прогріється в діапазоні від 0 до 3 градусів тепла.

На півдні та в центрі вночі буде від 0 до 3 градусів морозу, а вдень від 2 до 6 градусів вище нуля.

Понеділок, 13 лютого, принесе опади для жителів півночі та північного заходу країни. На решті території України буде переважно сонячно.

На півночі, заході та сході варто очікувати у нічний час доби від 6 до 10 градусів морозу, а вдень від 0 до 3 градусів тепла.

У південних і центральних регіонах стовпчики термометрів вночі покажуть від 3 до 6 градусів морозу, а вдень ті самі 3-6 градусів, але вже тепла.

Читайте також

Ціни на комуналку зміняться: за що українці платитимуть більше

Тариф на електроенергію в Україні підвищать з 1 червня до 3,5 гривні за 1 кіловат-годину, холодна вода поки що не подорожчає

Українці зачекалися тепла: яка погода буде у вихідні

Українці втомилися від дощів і чекають на повернення теплої квітневої погоди - і Гідрометцентр обіцяє тепло

Напади на військових з ТЦК: як припинити агресію

Українці стали все частіше поводитися агресивно щодо військових, які ще вчора захищали Україну в боях із російськими окупантами

Новини партнерів