RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Вітер змін: яка погода чекає на Україну у вихідні

Прогноз погоди на 26-28 серпня

Прогноз погоди на 26-28 серпня У вихідні буде вітряно, але спекотно Фото: w-dog.ru

У найближчі вихідні очікується мінлива хмарність, місцями пройдуть дощі. Але при цьому будуть спекотні дні. Детальніше про погоду на 26-28 серпня розповідає "Апостроф".

Субота, 26 серпня

За даними Укргідрометцентру, практично всю країну заполонила мінлива хмарність. Винятки – захід та північний захід країни: Львівську, Волинську, Рівненську та Житомирську області очікують короткочасні грозові дощі. Нічна температура на Волині, Рівненщині та Житомирщині – 15-18 градусів, денна – 28-30. У Львівській області відповідно 17-19 та 29-31 градусів тепла.

Читайте: З дощами пощастить не всім: карта погоди в Україні до 29 серпня

У Київській, Чернігівській, Хмельницькій, Вінницькій, Черкаській та Полтавській областях вночі буде 15-18 градусів, удень – 29-32. У Сумській, Харківській, Луганській та Донецькій областях буде прохолодніше: нічна температура 12-14, денна – 25-27 градусів тепла.

Ближче на південь помітно теплішає: у Чернівецькій, Кіровоградській, Дніпропетровській, Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій областях, а також в Автономній республіці Крим уночі 17-20 градусів, а вдень – 28-30.

Неділя, 27 серпня

Короткочасний грозовий фронт переміщається вздовж кордону з Білоруссю на схід – дощитиме у Волинській, Рівненській, Житомирській, Київській, Чернігівській та Сумській областях. В решті регіонів мінлива хмарність не поступається. Вона, скажімо так, навіть завойовує Львівщину.

Читайте: Україну до кінця літа накриє хвиля 40-градусної спеки

Майже по всій країні вночі 17-20 градусів тепла, а вдень – 30-35. Винятки становлять Донбас та південні регіони. У Донецькій та Луганській областях, наприклад, 16-18 градусів, а вдень – 27-30. А в Одеській, Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях, а також в Автономній республіці Крим нічна температура 19-21, а денна – 31-33 градуси помірної спеки. Одним словом, у центральних областях Україні вдень буде спекотніше.

Понеділок, 28 серпня

Дощі остаточно залишають Україну. Навіть короткочасні (не кажучи вже про грозові). Над усією територією країни остаточно панує мінлива хмарність.

Найспекотніша денна погода – на заході України. У Закарпатській, Івано-Франківській, Тернопільській та Чернівецькій областях – 33-35 градусів. Навіть у Криму, на Одещині та Херсонщині більше 33 за цельсієм не показує (як, власне, і в решті областей країни). А ось ніч абсолютно всю Україну вирівнює – 17-21 градус приємної нічної прохолоди.

Читайте: В Україні прогнозують аномальну погоду восени: що чекати вже у вересні

Читайте також

У Путіна провал з 9 травня, росіяни шукають нову сакральну дату - нацгвардієць Андрій Отченаш

Нацгвардієць Андрій Отченаш розповів, що відбувається біля Часового Яру та які втрати росіян

Великодня хода: яка погода буде у святкові вихідні

У Великодні вихідні погода в Україні буде помірною - сильна спека спаде, і в багатьох областях пройдуть дощі, місцями грози

Автівки підскочать в ціні? Депутати придумали покращення для українців

Торгівля вживаними автомобілями в Україні через автосалони допоможе спростити процедури, але машини швидше за все подорожчають

Новини партнерів