RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

З дощами пощастить не всім: карта погоди в Україні до 29 серпня

В останню декаду серпня в Україні очікується спекотна погода, на Заході та Півночі можливі короткочасні дощі, а на Півдні повітря прогріється до +35°С.

Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Читайте також: Як вберегтись під час пожежної небезпеки: в ДСНС дали корисні поради українцям

У п'ятницю, 25 серпня, на всій території України буде мінлива хмарність. Температура вночі від +12°С до +19°С, вдень від +23°С до +31°С.

У суботу, 26 серпня, на більшій частині території України утримається мінлива хмарність, але у Тернопільській, Львівській, Сумській та Житомирській областях пройде невеликий дощ. Температура вночі від +12°С до +21°С, вдень від +23°С до +34°С.

У неділю, 27 серпня, у Західних та Центральних областях очікуються короткочасні дощі. На сході та півдні буде спекотна суха погода. Температура вночі від +18°С до +21°С, вдень від +26°С до +34°С.

У понеділок, 28 серпня, дощі очікуються на півночі та сході України. На решті території буде сухо та спекотно. Температура вночі від +15°С до +22°С, вдень від +27°С до +35°С.

У вівторок, 29 серпня, на більшій частині України буде мінлива хмарність. На Заході пройдуть невеликі дощі. Температура вночі від +15°С до +21°С, вдень від +26°С до +35°С.

Нагадаємо, що на початку вересня у Києві буде комфортна погода без опадів. Температура повітря прогріється від +6°С до +23°С. Хмарність мінятиметься ясною погодою. Опади не будуть рясні та часті. Збережеться суха погода. У третій декаді вересня очікується похолодання. Температура вночі опуститься до +5°С. Вдень повітря прогріватиметься від +13°С до +21°С. Протягом місяця очікується високий атмосферний тиск, а опади будуть нечастими, внаслідок чого зберігатиметься підвищена пожежна небезпека.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Запоріжжі зафіксували температурний рекорд, де стовпчики термометрів піднялися до 50 градусів на сонці.

Вас також може зацікавити:

Чекаємо на спеку під 40 градусів і вище: прогноз погоди в Україні на серпень

Погода у серпні готує українцям нові сюрпризи: прогноз на місяць у 12 великих містах

На Україну насувається "пекельна" спека: синоптик дав прогноз до кінця серпня