RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Царство осені: яка погода чекає Україну у вихідні

Прогноз погоди на 7-9 жовтня

Прогноз погоди на 7-9 жовтня У вихідні по всій країні пройдуть невеликі дощі Фото: ildana.tv

Найближчими днями всю Україну накриють невеликі дощі. Можна сміливо сказати, що грибні. У суботу та неділю в середньому температура буде до 9 градусів уночі та до 20 – удень. А ось у понеділок стовпчики термометрів поповзуть вниз. При цьому найтепліше буде одеситам. Детальніше про погоду у вихідні розповідає "Апостроф".

Субота, 7 жовтня

За даними Укргідрометцентру, у Волинській, Рівненській, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Львівській, Тернопільській, Черкаській, Полтавській та Харківській областях пройдуть помірні дощі.

Читайте: В Україну приїде коротке бабине літо: названі дати

У Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, Кіровоградській, Дніпропетровській, Донецькій та Луганській областях – без суттєвих опадів.

В Одеській, Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях, а також в Криму – хмарно із проясненнями.

Денна температура у Волинській, Рівненській, Житомирській, Львівській, Хмельницькій та Вінницькій областях – 16-18, у Тернопільській, Хмельницькій та Чернівецькій – 17-19, а на Закарпатті – 18-20 градусів тепла. А от уночі у всіх цих областях буде 7-9 градусів. Цікаво, що в Криму температурний режим буде такий самий, як у Закарпатській області. Вночі 7-9, а вдень – 18-20 градусів.

На Київщині, Чернігівщині та Полтавщині вночі до 9 градусів, удень – 15-17. Найпрохолодніше буде на східних рубежах із країною-агресором. У Сумській, Харківській та Луганській областях: вночі 3-6 градусів, вдень – 14-16. На Донеччині вдень буде 16-18 градусів.

Рекордсмен із перепаду температур – Черкаська область: 4-6 та 18-20 градусів відповідно. У Кіровоградській та Дніпропетровській областях уночі 6-8, вдень – 16-19 тепла. У Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях вночі 7-9, удень – 19-21. Ну а найтепліше буде на Одещині – вночі 9-11, а вдень +20+22 тепла.

Неділя, 8 жовтня

Вночі промокне вся Україна. Але не дуже. У Волинській, Рівненській, Житомирській, Київській, Чернігівській та Сумській областях – невеликі дощі. На решті території – дощі помірні.

Вночі у Волинській, Рівненській, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Львівській, Тернопільській та Хмельницькій областях – 7-9 градусів. Вдень різниця невелика – 8-11.

У середньому поясі України – від заходу до сходу у Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Харківській та Дніпропетровській областях – вночі 8-12, вдень 10-14 градусів тепла.

Читайте: В Україні буде аномальний жовтень: яких сюрпризів чекатиме від погоди

Унікальний температурний режим складеться на Донбасі – на Луганщині вдень та вночі 11-13, а на Донеччині – 13-15. До речі, унікальним буде і Закарпаття – і вдень, і вночі 10-12.

У Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях, а також у Криму вночі 12-14, вдень – 17-19 градусів. А найтепліше, як і в суботу – на Одещині: відповідно 13-15 та 18-20 градусів.

Понеділок, 9 жовтня

Усю Україну без винятку накриє погода класу "без суттєвих опадів".

Температура повітря також знизиться у всіх регіонах України. Вночі очікується 3-5 градусів. Вдень у західних областях – 8-10 (крім Закарпаття та Івано-Франківщини, де очікується 10-12 градусів).

У Київській, Чернігівській та Полтавській областях у денний час – 7-9. На кордоні із країною-агресором – 6-8. У Вінницькій, Черкаській та Дніпропетровській областях – 8-10 градусів.

У Херсонській та Запорізькій областях вночі 5-7, вдень – 10-12 градусів. У Миколаївській області та в Криму відповідно 5-7 та 11-13. А найтепліше буде на Одещині: вночі 6-8, а вдень 12-14 градусів.

Читайте: Лютий в Україні стає весняним місяцем: метеоролог розповіла, якою буде зима

Читайте також

Ціни на комуналку зміняться: за що українці платитимуть більше

Тариф на електроенергію в Україні підвищать з 1 червня до 3,5 гривні за 1 кіловат-годину, холодна вода поки що не подорожчає

Українці зачекалися тепла: яка погода буде у вихідні

Українці втомилися від дощів і чекають на повернення теплої квітневої погоди - і Гідрометцентр обіцяє тепло

Напади на військових з ТЦК: як припинити агресію

Українці стали все частіше поводитися агресивно щодо військових, які ще вчора захищали Україну в боях із російськими окупантами

Новини партнерів