RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Сувора осінь: яка погода буде у вихідні

Прогноз погоди на 11-13 листопада

Прогноз погоди на 11-13 листопада Вихідні пройдуть під дощовим акордом Фото: з відкритих джерел

У вихідні в Україну знову прийдуть дощі, очікується похолодання. А коли врешті-решт дощі припиняться, у деяких областях країни вночі будуть заморозки. Докладніше про погоду на 11-13 листопада розповідає "Апостроф".

Субота, 11 листопада

За даними Укргідрометцентру, після сухої п'ятниці в Україні знову настане дощова погода. У Волинській, Рівненській, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Вінницькій, Полтавській, Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Дніпропетровській областях – помірні дощі.

Читайте: Зима прийде раніше: коли у листопаді у Києві випаде сніг

На Харківщині та на Донбасі – без істотних опадів, місцями пройдуть невеликі дощі. А от у Черкаській, Полтавській та Кіровоградській областях – дощі значні. Але це ще нічого: в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій областях, а також у Криму взагалі грозові дощі. Щоправда, короткочасні.

У Вінницькій, Рівненській, Чернігівській, Львівській, Тернопільській, Харківській та Донецькій областях удень 8-10 градусів, вночі у зазначених західних областях та на Чернігівщині 4-6, а от у східних областях – 2-4 градуси. Особняком стоїть Луганська область. Вночі там намічається 1-3 градуси, а вдень – 7-9. У Сумах вдень стільки ж, як і в Луганську, але вночі тепліше – 3-5 градусів.

У Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Житомирській, Київській, Полтавській та Дніпропетровській областях удень 9-11 градусів, уночі – 4-6 (на Житомирщині, Київщині та Дніпропетровщині – до 7 градусів). У Вінницькій, Черкаській та Кіровоградській областях вночі 6-8, вдень – 10-12 градусів.

В Одеській та Миколаївській областях удень 15-17, вночі – 9-12 градусів. У Херсонській та Запорізькій областях відповідно 13-15 та 5-7 градусів. Найтепліше буде у Криму: вночі 7-9, вдень – 16-18 градусів.

Неділя, 12 листопада

У Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Вінницькій, Івано-Франківській та Чернівецькій областях – невеликі дощі. У Чернігівській, Сумській, Черкаській та Полтавській областях – значні дощі. На решті території – помірні.

Читайте: Чи чекати на сильні морози і снігопади цієї зими: прогнози синоптиків

У Волинській, Рівненській, Житомирській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Вінницькій та Закарпатській областях, що вдень, що вночі температура однакова – 5-7 градусів. В Івано-Франківській, Чернівецькій та Київській областях також однакова, але 6-8 градусів. У Черкаській та Кіровоградській областях удень 9-11, вночі – 5-8 градусів.

В Одеській, Миколаївській та Полтавській областях удень 10-12, при цьому вночі у перших двох областях 8-10 градусів, а на Полтавщині – 6-8. У Сумській області відповідно 9-11 та 5-7 градусів. У Дніпропетровській та Харківській областях 11-13, але при цьому вночі у Харкові 5-7, а у Дніпрі – 8-10 градусів.

У Луганській області за денної температури 14-12 вночі буде 6-8 градусів. У Херсонській, Запорізькій та Донецькій областях відповідно 13-15 та 10-12 (на сході Донецької, втім, уночі 7-9 градусів). А найтепліше в Криму: вночі 10-12, вдень – 15-17 градусів тепла.

Понеділок, 13 листопада

Дощі залишають територію України. У всіх без винятку областях, а також у Криму – хмарно із проясненнями. Зате похолодає. У Волинській, Рівненській, Житомирській, Чернігівській, Сумській, Львівській, Тернопільській та Закарпатській областях вночі 2-4, вдень – 5-7 градусів. В Івано-Франківській та Чернівецькій областях вночі заморозки до мінус 2, вдень – 6-8 градусів. Така сама температура вдень буде і на Київщині, але вночі там прогнозується 2-4.

У Вінницькій, Полтавській та Харківській областях уночі 3-5, вдень – 7-9 градусів. Цікава температура очікує на Черкаську область: вдень 9-11 градусів, а вночі – 1-3. Денна температура 9-11 градусів очікується також у Кіровоградській, Дніпропетровській та Донецькій областях, але вночі там від 3 до 5 градусів.

На Луганщині вночі 6-8, вдень – 8-10 градусів. У Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях удень 10-12 тепла, але вночі на Миколаївщині 4-6, а у двох інших областях – 6-8 градусів. На Одещині вночі 5-7, вдень 11-13 градусів. А найвища денна температура – у Криму. 13-15 тепла. Хоча вночі там буде холодніше, ніж у материкових областях України – 4-6 градусів.

Читайте: Коли в Україні почнеться справжня зима і якої чекати погоди: прогноз на три місяці

Читайте також

Ціни на комуналку зміняться: за що українці платитимуть більше

Тариф на електроенергію в Україні підвищать з 1 червня до 3,5 гривні за 1 кіловат-годину, холодна вода поки що не подорожчає

Українці зачекалися тепла: яка погода буде у вихідні

Українці втомилися від дощів і чекають на повернення теплої квітневої погоди - і Гідрометцентр обіцяє тепло

Напади на військових з ТЦК: як припинити агресію

Українці стали все частіше поводитися агресивно щодо військових, які ще вчора захищали Україну в боях із російськими окупантами

Новини партнерів